Viestinnän harjoittelija Aapeli Tourunen esittäytyy

Brunnenin tiimiin on liittynyt uusi vahvistus: viestinnän johtamisen opiskelija Aapeli Tourunen. Hänen tehtävänään on sisällöntuotanto Brunnenin asiakkaiden eri kanaviin. Tutustu Aapeliin tarkemmin tästä!

 

Uusi viestinnän harjoittelija Aapeli suorittaa parhaillaan kandin- ja maisterin tutkintoja viestinnän johtamisesta Jyväskylän yliopistossa. Hän tutki uunituoreessa kandityössään sitä, miten verkosta tai muualta löytyvien tuotearvostelujen luotettavuus rakentuu.

”Organisaatiolle on tärkeä ymmärtää, miten sen palveluiden käyttäjät lukevat ja toisaalta antavat palautetta. Esimerkiksi verkkokauppojen menestymiselle kriittistä on, minkälainen tekninen alusta arvosteluiden ja palautteen antamiseen kannattaa rakentaa. Olennaista on myös ymmärtää, minkälaiset verkkokaupan tai -palvelun sisällöt koetaan luotettaviksi”, kertoo Aapeli.

Muun muassa rauhanturvatehtävissä ja ainejärjestöpuolen puheenjohtajana kunnostautunut Aapeli on kiinnostunut viestinnässä tarinallistamisesta ja siitä, miten asiantuntijoita pystyy osallistamaan uuden kehittämiseen. Asiassa kuin asiassa hän kertoo vierastavansa tapoja tehdä töitä ”niin kuin ne on ennenkin tehty”. Työ- ja opiskeluelämän ulkopuolella Aapelin tavoittaa useimmiten polkupyörän satulasta, tai hyvien kirjojen ja elokuvien parista.

”Osallistun silloin tällöin myös teidän asiakkaiden kokouksiin yhdessä Brunnenin kollegoideni kanssa, joten toivottavasti näemme pian!”, Brunnenin uusi harjoittelija Aapeli sanoo.