Yhteystiedot

Täältä löydät niin brunnenilaisten kuin toimipaikkojemme yhteystiedot. Yleinen sähköpostiosoitteemme on: info@brunnen.fi

Helsingin toimipaikkamme sijaitsee inspiroivassa Arabianrannassa:
Hämeentie 153B 00560 Helsinki

Seinäjoella tavoitat meidät yrittäjyyttä henkivältä Framilta:
Kampusranta 9B 60320 Seinäjoki

Yritys: Brunnen Communications Oy

Y-tunnus: 2371344-1

Verkkolaskuosoitteemme on:
Operaattori: Osuuspankki
Välittäjän tunnus: OKOYFIHH
Verkkolaskuosoite: FI4050920920248646

Taru Nikulainen

partneri, toimitusjohtaja, FM

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää. Pohjalaisena sanoo, että unelmien on tapana toteutua, kun vain uskoo asiaansa. Rakastaa sotahistoriaa ja saksan kieltä, kirjallisuutta, kahta mäyräkoiraansa ja perhettään. Vapaa-aikana urheilee hevosen selässä, tennispallon perässä sekä suksien ja lenkkareiden päällä.

Riitta Väkeväinen

johtava konsultti, YTK, FM

Riitta on humaani yhteiskuntatieteilijä, joka uskoo avoimuuteen ja vuorovaikutukseen. Pitkä ura toimittajana on tehnyt tutuksi päätöksenteon kerrokset kuntien lautakunnista eduskuntaan asti. Vaikuttajaviestinnän strategiat, kirjoittaminen ja mediakontaktit ovat ominta alaa. Riitta innostuu helposti ja on aina vähän etukenossa. Harrastukset vaihtuvat lennossa, nyt inspiroivat ratsastus ja pitkät kävelyt Kaffe-koiran kanssa. Salaiset paheet: salmiakki, kenkäkaupat ja sanamuunnokset.

Terttu Sopanen

johtava konsultti, KTM

Brändin rakentaja, viestinnän ja markkinoinnin kehittäjä. Terttu haluaa lisätä asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä keskustelua. Tertulla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Viestintä- ja sisältöstrategiat, monikanavaisuus ja työntekijälähettilyys saavat hänet syttymään. Vapaalla parasta herkkua on kokkailu ja vastapainoksi kunnon punttijumppa, lumilautailu tai mikä tahansa liikunta, jossa saa päästellä täysillä.

Emilia Machuca

juniorikonsultti, VTM

Kansainvälinen valtiotieteilijä, joka innostuu digiviestinnän uusista tuulista. Emilia on urallaan tottunut nopeisiin käänteisiin, uusiin ympyröihin ja mitä erilaisimpiin asiakkaisiin. Viestijänä Emiliaa kiinnostaa strateginen ajattelu, kohdentaminen ja interaktio yleisön kanssa. On jännittävää nähdä mihin kaikkeen automatisaatiota, AR:ää ja keinoälyä voidaankaan vielä viestinnässä käyttää! Vapaa-ajalla Emilia nörtteilee ja järjestää vapaaehtoisporukalla tapahtumia hakkeroinnista pelialan tapaamisiin ja keräilee vintagea.

Elina Vahtera

viestinnän suunnittelija, FM

Elina on tällä hetkellä perhevapaalla.

Elinan ammatillisena intohimona on strategisen viestinnän sekä sosiaalisen median ohella lähettilyyden ja luotto-joukkoajattelun jalkauttaminen yritysten viestintään. Elina tunnetaan kaveriporukan organisoijana. Hän nauttii yhteistyöstä ja pitää langat hyvin käsissään vaikeimmissakin tilanteissa.  Vapaa-ajallaan hänet löytää metsästä juoksemasta.

Merja Karjanmaa

viestinnän suunnittelija, FM

Digitaalisen median viestintätieteilijä, jolla on sormi ajan valtimolla ja uutisseuranta mielen päällä. Vahva visuaalinen vainu ja kyky nähdä asiat kuvina ja kuvallisina tarinoina tekevät Merjasta jännittävän paketin. Merja pohdiskelee mielellään verkkoviestinnän kehitystä, ihmisen tapoja oppia ja keinoälyn mahdollisuuksia. Vapaa-ajalla hänet löytää sisäpyöräilytunnilta tai joogamatolta. Ja niin, priimaa pakkaa Merjalla tulemahan, Pohjanmaalta kun on kotoisin.

Aapeli Tourunen

viestinnän harjoittelija

Viestinnän johtamista opiskeleva Aapeli seuraa tiiviisti aikamme ilmiöitä ja lukee uutiset vähintään kolmesti päivässä. Muun muassa rauhanturvatehtävissä ja järjestöpuolella puheenjohtajana kunnostautunut Aapeli on kiinnostunut tarinallistamisesta ja viestinnän avulla osallistamisesta. Asiassa kuin asiassa hän vierastaa tapoja tehdä töitä ”niin kuin ne on ennenkin tehty”. Työ- ja opiskeluelämän ulkopuolella Aapelin tavoittaa useimmiten polkupyörän satulasta.