Keravan tanssiopisto Brunnein asiakkaana.

Because no good story started with a salad. Luin tuon tekstin juuri hotellihuoneeni minibaarin ovesta.

Ytimessä ollaan. Hyvään tarinaan tarvitaan polttoainetta. Joillekin se voi olla lasillinen viiniä tai vahvempaa, mutta kyllä tarina syntyy aineettomillakin aseilla. Mieti hetki, montako tarinaa sinulla on kerrottavana, vaikkapa tästä työviikosta.

Hyvään bisnestarinaan tarvitaan aina oikea ympäristö ja oikea yleisö.

Minun hotellihuoneen tarina alkoi oikeasti jo vastaanotossa, jossa kysyttiin, mistä väristä pidän eniten. Sain valita huoneen lempivärini mukaan. Tulin siniseen. On muuten Brunneninkin väri.

Astuin kiinnostuneena hissistä ulos, sillä olin jo koukussa: totta kai hyvin alkanut sinisen värin tarina jatkuisi.

Astuessani sisään huoneeseeni näin sängyllä tyynyn, jossa luki almost home. Tuli vähän ikävä aamuyöllä nukkumaan jäänyttä perhettä. Ja toisessa tyynyssä oli kirjailu – let’s spend the night together. Tyyny se siinä minua kutsuu illallisen jälkeen, mikä sai hymyn huulilleni.

Oli sitä tarinaa kylpyhuoneessakin. Shampoopullo ilmoitti etiketissään, että käyttäessäsi minua sammuta hana. Tein sen kuuliaisesti. Tarina oli astunut teoiksi.

Huhuu, lähdetään rakentamaan hienoja tarinoita myös sinunkin taloosi! Ne ovat niin lähellä, ettet taida niitä ihan nähdä. Me voimme auttaa.

Niin mikä hotelli ja kaupunki ovatkaan kyseessä? 25hourshotels ja Frankfurt (Main). #25hourshotels.

Ich empfehle.

P.S tulin tänne meidän toimistoverkoston CommWorldin kokoukseen. Lisää kuulumisia myöhemm