Brunnen Communications – viestintätoimisto

Pako aikavankilasta alkaa

Ihminen on aikansa vanki, sanotaan. Maailmaa tosiaankin hahmotetaan ja sanoitetaan eri aikoina eri tavalla. Uhat ovat erilaiset, toiveet ja arvot myös. Brunnen ja Millennial Board auttavat karkaamaan tuosta vankilasta.

Käänteinen mentorointi tarkoittaa sitä, että nuoremmat kertovat vanhemmille millaisena maailma heille näyttäytyy. Heitä kannattaa kuunnella, sillä he ovat tulevaisuuden työntekijöitä ja asiakkaita.

Millennial Board on verkosto, joka tuo johtajat ja 20-35-vuotiaat analyyttiset ajattelijat yhteen miettimään liiketoimintaa uudesta näkökulmasta. Vastaavatko yrityksen palvelut millenniaalien kulutuskäyttäytymiseen? Miten yritys voisi olla merkityksellisempi asiakkailleen? Miten edunvalvojajärjestö vastaisi paremmin potentiaalisten jäsentensä tarpeisiin?

Ne, jotka uskaltavat nähdä aikavankilansa ja karata sieltä, ovat kaksi askelta edellä niitä, jotka muuttuvat vasta pakon edessä. Ne saavat pidettyä parhaat työntekijät ja niillä on sitoutuneimmat luottojoukot tukenaan.

Pelkkä karkuruus ei riitä, sillä se ei vielä johda toiminnan muuttumiseen. Millennial Boardin myllytyksessä nousee yleensä esiin kysymyksiä, jotka vaativat käytännön vastauksia. Miten puhuttelemme näitä toisella aikasektorilla olevia? Millaiset viestit tavoittavat heidät ja millaisia tekoja viestien taakse tarvitaan? Sillä viestintä on tekoja, ei vain sanahelinää.

Brunnen ja Millennial Board lanseeraavat uudenlaisen palvelukonseptin, jossa millenniaalit avaavat johtoryhmien aikalukkoja ja brunnenilaiset jäntevöittävät sen pohjalta viestinnällistä ajattelua. Kun kerran pölyt on puhallettu ilmaan, ei kannata antaa niiden pudota takaisin entisille paikoilleen. On aika kysyä, tehdäänkö viestinnässä liiketoiminnan kannalta oikeita asioita ja onko viestintä riittävän vaikuttavaa.

Jos pakomatka houkuttaa, niin lue lisää Millennial Boardista ja Brunnenin palveluista.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi