DigiRäätäli

Digiräätäli digiviestinnän päivitys

Digitaalinen viestintä on noussut perinteisen viestinnän rinnalle tärkeäksi osaksi arkipäivää myös organisaatioiden viestinnässä. Pirstaloituneessa mediaympäristössä on organisaatiosi kannalta tärkeää, että viestit yhtä luonnollisesti ja sujuvasti niin verkossa kuin muuallakin.

 

DigiRäätäli huomioi eri kanavien roolin ja kulttuurin

Kokonaisvaltaisella viestinnällä varmistut siitä, että organisaatiosi viesti tavoittaa yleisöt siellä, missä keskusteluja käydään. Olennaista on huomioida eri kanavien roolit ja kulttuuri. DigiRäätäli-palvelun avulla viestit sosiaalisessa mediassa ja verkossa eri yleisöjen kanssa luonnollisesti ja onnistuneesti.

Saat meiltä digiviestinnän palvelut tarpeidesi mukaan

Digitaalinen ympäristö elää ja muuttuu jatkuvasti. Tämän takia DigiRäätäli on joustava palvelu, jota voi leventää ja kaventaa organisaatiosi digitarpeiden painonmuutoksien myötä. Meillä on tarjota kattava palvelukokonaisuus, josta räätälöimme sinulle sopivan paketin vastaamaan talosi digitaalisen viestinnän tarpeita.

Digipalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • sosiaalisen median strategiat, -koulutukset ja -suunnittelu
  • nettisivujen uudistuksien johtaminen ja projektinhallinta
  • nettisivujen ylläpito
  • analytiikan seuranta ja digiviestinnän tulosten mittaaminen
  • hakukoneoptimoinnin (SEO) sekä hakukonemarkkinoinnin (SEM) hallinta
  • blogiyhteistyöt ja bloggaajasuhteet
  • uutiskirjeet ja muut sähköiset postitukset

Saat digitaalista viestintää kellon ympäri tai silloin kun sitä tarvitset

Voimme olla mukana digiviestinnän strategisessa suunnittelussa ja toteutuksessa projektiluontoisesti esimerkiksi jonkun tapahtuman ympärillä. Meillä on paljon kokemusta projektikohtaisten sosiaalisen median julkaisusuunnitelmien ja livesuunnitelmien laatimisesta ja toteuttamisesta.

Toisaalta voimme myös olla mukana osana organisaatiosi kaikkea päivittäistä digiviestintää. Valvomme ja reagoimme sosiaalisen median ilmatilaa puolestasi sopimuksen mukaan. Joidenkin asiakkaiden kanssa taas kokoonnumme ja johdamme jopa kuukausittain digitaalisen viestinnän asioihin keskittyviä digiryhmiä.

DigiRäätäli sovittaa digin osaksi kaikkea viestintääsi

Kuten hyvin istuvassa puvussa, meille tärkeintä DigiRäätäli-palvelussa on, että se istuu organisaatiosi luonteeseen ja ruumiinrakenteeseen. Palvelun avulla sovitat digitaalisen viestinnän sujuvaksi osaksi kaikkea muuta organisaatiosi viestintää.

Selvitämme yhdessä organisaatiosi digiviestinnän tarpeet ja rakennamme siitä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Näin varmistut siitä, että digiviestintäsi on tarkoituksenmukaista ja et joudu maksamaan sinulle turhista tai tarpeettomista toimenpiteistä.

 
  • Maksat vain palveluista, jotka tarvitset.
  • Nostat digiviestinnän muun viestintäosaamisesi kanssa samalle tasolle.
  • Tavoitat yleisöjä, joita et todennäköisesti tavoittaisi missään muualla.