Julkisuusanalyysi

Brunnen palvelu Julkisuusanalyysi

Julkisuusanalyysi on ainutlaatuinen palvelu, jonka avulla tunnistat organisaatiosi mainetta rakentavat puheenaiheet julkisuudessa. Analysoimme ne julkisen keskustelun teemat, jotka ovat liiketoimintakriittisiä ja vaikuttavat organisaatiosi maineeseen. Selvitämme myös puheenaiheiden ympärillä käytävän keskustelun voimakkuuden, johtajat ja suunnan.

 

Perinteinen kohderyhmäajattelu ei enää toimi

Oletko miettinyt, kuinka tehotonta perinteinen sidosryhmäajattelu on? Lähetät sisältöä määrittelemiisi kanaviin suunnitelmasi mukaan.

Mallissa on eräs ongelmallinen piirre: sinulta jää huomaamatta ne keskustelut, joita julkisuudessa käydään sinusta riippumatta. Puhumattakaan niistä yleisöistä, jotka seuraavat näitä keskusteluita. Meidän mielestämme voidaan puhua maineriskeistä, mikäli organisaatio ei ole suunnitellusti sille tärkeiksi tunnistetuissa keskusteluissa mukana.

Haluatko rakentaa nykyaikaisen viestintästrategian?

Brunnenin Julkisuusanalyysi on vastaus sinulle, joka haluat päästä vaikuttamaan oikeilla julkisuuden areenoilla oikeaan aikaan. Palvelumme on myös paras tapa rakentaa läpinäkyvä ja vuorovaikutteinen dialogi sinulle kriittisten yleisöjen kanssa.

Julkisuuseanalyysi on verraton palvelu maineenrakentamiseen. Kun vahvimmat keskustelunaiheet ja riskiaiheetkin on tunnistettu, on viestintäsi varmalla pohjalla. Saat analyysin tulokset suoraan käyttöön vuorovaikutteisen viestintästrategian tai -suunnitelman laatimiseen.

Rakenna keskustelujohtajuus ja vältä mainekarikot

Julkisuuseanalyysi antaa sinulle rakennuspalikat keskustelun johtajuuteen julkisuudessa. Palvelumme kertoo, miten sinun kannattaa ottaa kantaa erilaisiin puheenaiheisiin – sen avulla löydät takuuvarmasti yleisöäsi kiinnostavat ydinteemat ydinviesteille ja tarinoillesi.

Tulokset perustuvat viestinnän tutkimukseen

Palvelu on kaksivaiheinen. Ensin Brunnen tunnistaa olennaiset puheenaiheet muun muassa syvähaastattelujen avulla. Sen jälkeen selvitämme niiden ympärillä käytävät keskustelut. Tähän käytämme Brunnenin kehittämää sisällönerittelyn työkalua, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen näkymän viestinnän mahdollisuuksiin näkyä ja kuulua relevanttien yleisöjen kanssa.

Sinulla on varmasti näkemykset siihen, mistä itse haluaisit juuri nyt keskustella. Mutta tiedätkö ne puheenaiheet, joista et haluaisi keskustella, mutta joista sinulle kriittiset yleisöt keskustelevat silti? Julkisuuseanalyysi auttaa sinua tässä.

 
  • Tunnistat keskustelujohtajuuden rakentamisen paikat.
  • Saat perustan vuorovaikutteisen viestintästrategian tai -suunnitelman laatimiseen.
  • Löydät yleisöä kiinnostavat ydinteemat ydinviesteille ja tarinoillesi.