Työntekijälähettilyys

Työntekijälähettilyys Brunnen palvelu

Auta organisaatiosi asiantuntijoita säihkymään somessa. Vastalahjaksi moninkertaistat talosi äänen ja huomaat, että siihen ja sinuun luotetaan.

 

Työntekijälähettilyys on monelle yritykselle hyödyntämätön voimavara. Tutkimusten mukaan työntekijän sanaan luotetaan moninkertaisesti verrattuna ylimmän johdon viestintään.

Ylimmän johdon odotetaan joka tilanteessa puhuvan yrityksen suulla ja sen puolesta. Työntekijä sen sijaan kertoo useimmin työstään ja työpaikastaan siten kuin hän ne kokee. Asiantuntijoiden ja esimiesten suunnitelmallinen vuorovaikutus valituilla areenoilla ja valituissa kanavissa kerää paljon pisteitä yhteiseen koriin: se vahvistaa työnantajamielikuvaa, houkuttelee oikeanlaisia osaajia taloon ja saa oman väen tuntemaan ylpeyttä työpaikastaan. Avoimuus lisää uskottavuutta ja rakentaa organisaation mainetta.

Joko teillä rohkaistaan väkeä vahvistamaan asiantuntemustaan eri areenoilla? Annetaanko heidän loistaa ja käydä vuoropuhelua eri yleisöjen kanssa? Ellei, niin olisiko aika?

Toimiva työntekijälähettilyys onnistuu vain tavoitteellisella ohjelmalla

Brunnenin työntekijälähettilyysohjelman avulla rakennat organisaatiosi asiantuntijoille ja esimiehille vaikuttavan ja erottuvan tavan viestiä ja käydä vuoropuhelua. Ja kun asiantuntija näkyy ulospäin, heijastuu se myös sisäiseen kulttuuriin – ja pian brändilähettiläitä löytyy enemmänkin!

Ohjelmamme räätälöidään juuri tilanteeseesi sopivaksi, olitpa vasta pohtimassa työntekijälähettilyyden aktivoimista tai jo hyvässä vauhdissa.

Lue viisi vinkkiä työntekijälähettilyyden käynnistämiseen!

 
  • Äänenne laajenee, vahvistuu ja inhimillistyy, kun viestintää tehdään omien ihmistenne äänellä
  • Näkyvyytenne teille tärkeillä areenoilla kasvaa.
  • Vahvistat organisaatiosi asiantuntijoiden ja esimiesten henkilöbrändiä ja asiantuntijuutta.
  • Lisäät dialogianne tärkeimpien toimijoiden ja yleisöjen kanssa.