Valmennukset

Viestintävalmennus Brunnen palvelu

Jännittääkö median edessä esiintyminen? Haluatteko ennaltaehkäistä kriisejä ja löytää valmiuksia niistä viestimiseen? Kaipaako johtonne tukea esimerkin osoittamiseen viestinnässä? Millainen hissipuheenne on, tarvitseeko se kiteytystä? Tulisiko someviestintäänne helpottaa ja kiteyttää? Valmennuspalvelujemme avulla löytyy näihin vinkkejä ja keinoja koulutuksen ja harjoitusten avulla.

 

Media- ja esiintymisvalmennus

Median kanssa toimiminen vaatii harjoittelua, sillä toimittajat ovat useimmille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Mediavalmennus opettaa sinut ymmärtämään median toimintatapoja. Valmennuksessa löydät vahvuutesi ja opit kiteyttämään viestit. Autamme sinua rakentamaan vastaukset myös vaikeimpiin kysymyksiin, sekä kuljettamaan polveilevaa keskustelua tähtäämääsi suuntaan.

Esiintymisvalmennuksessa keskitymme sanomasi selkeyteen, sanavalintoihin ja kehon kieleen. Opit käyttämään tarinoita puheesi tukena sinulle luontaisella tavalla. Tule löytämään parhaat vaikuttamisen keinot erilaisten yleisöjen edessä!

Poikkeusviestintävalmennus

Poikkeustilanteen hallitseminen on todellinen ilmapuntari johdon ja koko organisaation uskottavuudelle. Kyse on aina maineesta, ja sitä tukevasta viestinnästä. Tule parantamaan valmiuttasi tilanteessa, jossa luomme yllättävän paineen ja treenaamme sinut luovimaan poikkeustilanteen yli. Rakennamme valmennuksen todentuntuisen keissin ympärille, jonka ratkomiseen pääsee osalliseksi koko ryhmä. Valmennuksemme sisältää videointeja ja haastatteluharjoituksia.

Johdon viestintävalmennus

Johdon viestintävalmennus tähtää johtajan henkilöbrändin, vuorovaikutustaitojen ja viestintävalmiuksien vahvistamiseen. Käymme läpi kanssasi sen, miten sinun kannattaa hyödyntää viestintää johtamisessa ja strategian toteuttamisessa. Pureudumme myös keinoihin, joilla vaikutat suoraan ilmapiiriin ja synnytät ajatusjohtajuutta myös organisaatiosi ulkopuolella.

Hissipuhevalmennus

Kuinka hyvin olet valmistautunut kertomaan itsestäsi ja työnantajastasi 60 sekunnin aikana? Harva meistä on. Brunnenin hissipuhevalmennus opettaa sinulle tiivistämisen jalon taidon siten, että sanomasi jää mieleen. Onnistunut hissipuhe sisältää lähes poikkeuksetta tarinankerronnan elementtejä. Tule oppimaan, mitä ne ovat ja miten tarinankerrontaa käytetään vaikuttavana tehokeinoina. Valmennus sisältää yksilöharjoituksia.

Somevalmennus

Somevalmennuksessa käymme läpi ne perustelut, miksi organisaation kannattaa viestiä sosiaalisessa mediassa. Tavoitteena on kasvaa passiivisesta seuraajasta aktiiviseksi keskustelijaksi. Valmennus antaa sinulle keinot siihen, miten jaat omaa sisältöä ja tulet noteeratuksi oman alasi asiantuntijana. Kehität taitoja oman alan tai tietyn aihealueen keskustelun seuraamiseen. Some on myös tehokas foorumi ajatusjohtajuuden ja työntekijälähettilyyden rakentamiseen.

 
  • Opit harjoitusten avulla toimimaan kiperissäkin tilanteissa.
  • Harjaannut viestijänä notkeaksi asiantuntijaksi.
  • Vältät väärinymmärrykset ja ristiriidat siinä, miten organisaatiosi viestii.