Palvelumme

Digiviestintä

Digitaalinen viestintä eli digiviestintä on noussut perinteisen viestinnän rinnalle tärkeäksi osaksi organisaatioiden viestinnän arkea. Pirstaloituneessa mediaympäristössä on tärkeää, että organisaatiosi viestii yhtä luonnollisesti ja sujuvasti niin verkossa kuin muuallakin. 

Yleisö sosiaalisessa mediassa laajenee, mutta tulee samaan aikaan yhä kriittisemmäksi. Käyttäjät ovat tietoisempia ja vaativimpia, eivätkä kauniit kuvat tai hauskat tekstit enää riitä. Yrityksiltä odotetaan kannanottoja ajankohtaisiin asioihin ja niiden oletetaan olevan jotain mieltä. Yhtä nopeasti kuin seuraajat tulivat, ne myös lähtevät. Digiviestinnässä pätee kirjoittamaton sääntö uusiin trendeihin: mikä eilen toimi, ei tänään enää toimi. Uudistua pitää jatkuvasti.

Digiviestintää joustavasti, mutta kattavasti

Koska digitaalinen ympäristö elää ja muuttuu jatkuvasti, myös palvelumme on joustava. Räätälöimme sinulle kattavasta palvelukokonaisuudestamme sopivan paketin vastaamaan digitaalisen viestinnän tarpeitasi. Näin varmistut siitä, että digiviestintäsi on tarkoituksenmukaista etkä joudu maksamaan sinulle turhista tai tarpeettomista toimenpiteistä. Voit joustavasti leventää ja kaventaa organisaatiosi digiviestinnän tarpeita.

Hyvä somesisältösuunnitelma auttaa hallitsemaa digiviestintää. Teemme yrityksellesi digitaaliseen viestintään oman viestintäsuunnitelman, jota on helppo seurata. Autamme hakukoneoptimoimaan sisältösi ja varmistamme, että SEO-asiasi ovat kunnossa. Mietimme parhaan tavan hyödyntää sosiaalista mediaa viestinnässä sekä markkinoinnissa ja luomme tavoitteelliset digikampanjat. Seuraamme jatkuvasti digiviestinnän onnistumista. Mittaamme sekä raportoimme työmme tuloksista säännöllisesti. 

Digi haltuun kevyin askelin

Voimme olla mukana digiviestinnän strategisessa suunnittelussa ja toteutuksessa projektiluontoisesti esimerkiksi tapahtumiin liittyen. Toisaalta voimme myös olla osana organisaatiosi kaikkea päivittäistä digiviestintää. Valvomme ja reagoimme sosiaalisen median ilmatilaa puolestasi sopimuksen mukaan. Joidenkin asiakkaiden kanssa taas kokoonnumme ja johdamme jopa kuukausittain digitaalisen viestinnän asioihin keskittyviä digiryhmiä. Meillä on myös vankka osaaminen nettisivu-uudistuksien projektijohtamisesta, uutiskirjeistä ja blogiyhteistyöstä. Tuotamme mieleenpainuvaa sisältöä. Teemme myös yhteistyötä bloggaajien kanssa.

Sosiaalisen median koulutuksissa autamme sinut digimaailmassa alkuun ja rohkaisemme tulemaan digiviestinnän konkariksi. Opastamme organisaatioita ja heidän asiantuntijansa sosiaalisen median velhoiksi ja tuomme aina uusimman näkemyksen nykyhetken trendeistä.

Odotamme yhteydenottoasi

Merja Karjanmaa

Merja Karjanmaa

viestintäkonsultti, FM

+358 50 357 9286
merja.karjanmaa@brunnen.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi