Brunnen Communications – viestintätoimisto

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa viestintää!

Oletko strateginen viestijä ja elämänasenteesi on rehti, myönteinen ja itseäsi haastava? Laadit teräviä sisältöjä ja työskentelet sujuvasti myös paineen alla? Kenties se olet juuri sinä, jota etsimme tiimin vahvistukseksi Brunneniin!

Olemme se viestintätoimisto, jolla on tutkitusti* Suomen paras yrityskuva sekä alan paras ymmärrys asiakkaan toimintaympäristöstä ja liiketoiminnasta. Työskentelemme kunnianhimoisesti ja järjestelmällisesti. Autamme asiakastamme olemaan vaikuttavampia ja tekemään parempaa tulosta. Asiakas on meille se, josta innostumme, aina. Teemme töitä erityisesti b2b-puolella ja laajasti julkisella sektorilla.

Etsimme joukkoomme viestinnän strategista osaajaa, joka tarttuu nopeastikin toimeen ja tekee työt tehokkaasti valmiiksi.

Olet asiakkaan viestinnän suunnitelmallinen kehittäjä ja tekijä sekä kokonaisuuksien hahmottaja. Toki hoidat sähäkästi myös yksittäisprojektit. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, plussaa saat viestintäkonsultointikokemuksesta sekä b2b-puolen tuntemuksesta.

Tarjoamme sinulle välittömän ja kannustavan työyhteisön. Ympärilläsi on ammatillisesti huippuosaava ja innostava tiimi sekä tietenkin etevät ja kehityshaluiset asiakkaat.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus 31.12. mennessä osoitteeseen taru.nikulainen@brunnen.fi. Aloitamme haastattelut loppiaisen jälkeen tai sitä mukaan, kun sopiva hakija löytyy. Voit kysyä tehtävästä tarkentavia kysymyksiä toimitusjohtaja Taru Nikulaiselta, puh. 050 325 7347 pe 10.12. klo 14–15 välillä ja ti 21.12. klo 14–15 välillä.

* Taloustutkimus 2021, Viestintätoimistojen imagotutkimus

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi