Brunnen Communications – viestintätoimisto

Ydinpalveluista se arki alkaa

Viestintäpalveluiden ostaminen voi ainakin tottumattomalle asiakkaalle olla mutkikkaan tuntuista. Vellovia ja epämääräisiäkin tarpeita on monia, mutta ne on vaikea pukea sanoiksi, saatikka mitattaviksi tavoitteiksi.

Ota meihin yhteyttä strategisten haasteiden edessä

Myös viestinnässä pätee vanha totuus, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kun käytät hetken aikaa strategiseen työhön, on viestinnän suunnittelu ja toteutus varmemmalla pohjalla. Sen vuoksi olemme rakentaneet sinulle valitut ydinpalvelut, joiden tehtävänä on auttaa sinua ja meitä alkuun – oikeille urille, erottuvaksi kumppanipariksi.

Strategiset ydinpalvelut ovat syntyneet niistä havainnoista ja kokemuksista, joissa olemme saaneet olla asiakkaiden kanssa mukana. Uskon, että ainakin joku ydinpalveluista koskettaa sinua ja mietit paraikaa, että juuri tuollaiseen haasteeseenhan tässä ratkaisua etsinkin.

Todellinen rakennustyö voi alkaa, kun perusta on valettu

Ydinpalvelut eivät tee ketään autuaaksi. Niiden jälkeen alkaa viestinnän arki, yhdessä kumppanin kanssa. Me suunnittelemme ja toteutamme viestintää kuten tähänkin asti – laadimme sisältöjä, keskustelemme median ja poliittisten päättäjien kanssa, valmennamme läpi muutoksen ja kriisien. Olemme kumppanisi arjen viestinnässä, sen pienissä ja suurissa iloissa, jopa murheissakin.

Moni asiakas ostaa ydinpalveluitamme myös pitkäaikaisen yhteistyön ohella. Joskus on tervehdyttävää tarkistaa, että valittu viestinnän suunta on oikea ja oma väki seisoo sen takana. Usein organisaatioon tarvitaan myös yhteisen viestin, tarinankerronnan tai poikkeusviestinnän valmentajaa, joka tuntee jo ennestään talon viestinnän kipupisteet. Mutta on kuitenkin sopivalla tavalla ulkopuolinen.

Missä on sinun viestinnän kipupisteesi? Soita meille, niin arvioidaan tilanne yhdessä.

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi