Brunnen Communications – viestintätoimisto

Anni Ruotsalainen viestintäkonsultiksi Brunneniin

KTM Anni Ruotsalainen on nimitetty viestintäkonsultiksi Brunnen Communicationsiin. Hän siirtyi Brunnenin joukkoihin syyskuun alussa hasan & partnersilta viestintäkonsultin tehtävistä. Ruotsalainen tuo mukanaan mediatyön ja rakennetun ympäristön toimialaosaamista.

Anni Ruotsalainen on toiminut monipuolisesti asiantuntijabrändien organisaatioviestinnän ja markkinoinnin rajapinnoilla sekä konsultoinnin että asiakkaan puolella. Hän on työskennellyt erityisesti vaikuttavan PR- ja mediatyön, hanke- ja sidosryhmäviestinnän sekä työyhteisöviestinnän parissa.

Anni Ruotsalaisella on laaja-alainen kokemus rakennetun ympäristön toimialan asiantuntijaorganisaatioiden viestinnän tuloksellisesta suunnittelemisesta ja toteuttamisesta. Hän toimi pitkään JKMM Arkkitehtien viestintäpäällikkönä rakentamassa toimiston strategista viestintää ja brändiä alusta alkaen. Tehtävässään hän oli yksi ensimmäisistä suomalaisten arkkitehtitoimistojen viestintäpäälliköistä. Juuri ennen Brunnenille siirtymistään hän työskenteli hasan & partnersilla B2B- ja B2C-asiakkaiden luovien konseptien sekä PR- ja mediavaikuttamisen parissa, ja johti omia asiakkuuksiaan.

”Brunnenin kulttuuri ja tapa lähestyä viestintää tekivät minuun vaikutuksen. Erityisen kiinnostavia ovat Brunnenin asiakkaat ja heidän edustamansa toimialat, jotka koskettavat tavalla tai toisella lähes jokaisen suomalaisen arkea.”

Aiemmin Ruotsalainen on työskennellyt muodin parissa PR-tehtävissä ja markkinoinnin yhteyspäällikkönä Luhta Sportswear Companylla sekä uransa alkutaipaleella kansainvälisen vähittäiskaupan osto- ja markkinointitehtävissä Stockmann Oyj Abp:n Ulkomaantoiminnoissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi