Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnen lyhyesti

Strateginen kumppanisi ja Vuoden viestintätoimisto 2022 

Brunnen on strateginen kumppani ja Vuoden viestintätoimisto 2022, johon lukuisat asiakkaat luottavat. Vaikka olemme erinomaisia strategioissa, olemme nopeita ja notkeita myös arkisissa viestinnän haasteissa. Olemmekin tutkitusti ykkönen asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisessä*. 

Suomen luotettavin ja eettisin viestintäkumppani 

Meidät on arvioitu Suomen luotettavimmaksi ja eettisimmäksi strategiseksi viestintäkumppaniksi*. Olemme myös julkishallinnon sopimustoimittaja. Lisää vastuullisuudestamme alla. 

Poikkeuksellinen suositteluindeksi ja palkitut asiakastyöt

Suositteluindeksimme* on poikkeuksellisen korkea. Iloksemme myös asiakastyömme ovat palkittuja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tunnustukset kertovat viestinnän vaikuttavuuden syvällisestä ymmärtämisestä. Kurkkaa viimeisimmät kansalliset ja kansainväliset ansiomme.

 

Autamme sinua olemaan vaikuttavampi ja tekemään parempaa tulosta

Tiesitkö, että Brunnen tarkoittaa saksaksi suihkulähdettä? Suihkulähde symboloi kaikkea tekemistämme: ammennamme solisevasta ja raikkaasta vedestä uusia ideoita ja tarjoamme niistä parhaat sinun käyttöösi. Olemme saaneet useat organisaatiot kukoistamaan, sillä uskomme viestinnän strategiseen ajatteluun, kohtaamisiin, puhuttelevaan sisältöön ja viestinnän vaikuttavuuden mittaamiseen.

Vastuullinen ja eettinen viestintätoimistosi

Vaikuttava työnjälki syntyy henkilöstöstämme, ja kuunteleminen ohjaa kaikkea toimintaamme. Inhimillisyys, järkevyys, tasavertaisuus sekä asiakastyön eettisyys ja avoin vuorovaikutus ovat olleet arvojamme alusta alkaen – aina Brunnenin perustamisvuodesta 2010 lähtien.

Lähdemme siitä, että kaikilla on oikeus parempaan viestintään. Varjelemme kunnioittavaa keskustelukulttuuria ja haluamme olla hyvien asioiden puolella. Taloudellinen vastuumme luo perustan muille vastuullisuuden osa-alueille. Ilman omaa vastuullisuusohjelmaamme emme olisi kasvaneet kestävästi.

Teemme jatkuvaa liiketoiminnan kehitystyötä, jolla varmistamme, että palvelumme ovat aina ajan tasalla ja kuratoitu auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan strategiset tavoitteensa.

Kehitämme kanssasi vastuullisuuden johtamista

Kumppaninasi autamme kytkemään vastuullisuuden strategiaasi, ymmärtämään ja sanoittamaan sen merkityksen selkeästi sekä vastaamaan sidosryhmiesi odotuksiin. Kanssamme keskityt olennaiseen, teet strategisia päätöksiä pitkäjänteisesti ja saat koko työyhteisösi kulkemaan kohti eettisesti ja liiketoiminnallisesti kestävää tulevaisuutta. Tutustu vastuullisuuden palveluihimme.

Jutellaan lisää!

Kalevankadun kattojen yllä sijaitsevat kauniit ja valoisat tilamme ilmentävät enemmän kotia kuin toimistoa. Juuri siksi meille on aina kiva tulla, sanovat asiakkaatkin. Asiakkaillemme sosiaalinen vastuu näkyykin ei vain alan parhaaksi arvioituna palveluna, vaan myös vetovoimaisina toimitiloina. Olemme sisustaneet toimistomme kestävästi ja hyödyntäneet upeita vintage-kalusteita. Tämä on meille tärkeää myös ympäristön kannalta. Tutustu brunnenilaisiin ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

*Finnish Comms Awards 2022

*Taloustutkimus 2023

*Brunnen asiakastyytyväisyyskysely 2023

Asiakkaamme kertovat

”Varianin tunnettuus on tiiviin yhteistyön aikana kasvanut huomattavasti. Mediahaastattelut ja muu ansaittu näkyvyys ovat auttaneet meitä rekrytoinnissa ja lisänneet Varianin houkuttelevuutta työpaikkana. Yhteistyökumppanina Brunnen on ollut kuunteleva, joustava ja tavoitteellinen.”

Kari Toimela, toimitusjohtaja, Varian Finland

”Brunnenin avulla hioimme yhteistä viestiä ja mietimme erilaisia – rohkeitakin – tapoja rakentaa vuorovaikutusta erilaisten yleisöjen kanssa. Brunnenin hallituksellemme johtama työpajatyöskentely toteutui varmoin ottein ja auttoi meitä saavuttamaan tavoittelemamme strategisen tason viestinnässä.”

Niina Hämäläinen, toiminnanjohtaja, Kalevalaseura

”Brunnen auttoi meitä luomaan ennennäkemättömän yhtenäisen kokonaiskuvan viestinnästämme. Brunnenin meille teettämän huolipuheanalyysin avulla olemme saaneet uutta ja tarpeellista tietoa sidosryhmistämme. Erityisen hyvää brunnenilaisissa oli heidän tapansa osallistaa kaikki projektipäälliköt viestinnän kehittämiseen.”

Teemu Loikkanen, maajohtaja, OX2 Suomi

Brunnenin kanssa työstämämme viestinnän linjaukset ja sisältöstrategia auttavat viemään strategiaamme tavoitteellisesti eteenpäin. Olen todella tyytyväinen yhteistyön tuloksiin.

Tiina Tikander, viestintäpäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari

Brunnenilaisten pohjatyö oli huolellista, ja poikkeusviestintävalmennuksen kiperät kysymykset haastoivat kokeneetkin tekijämme. Johtoryhmä koki saamansa vinkit ja henkilökohtaisen palautteen erittäin hyödylliseksi. Tärkein oivalluksemme oli, että poikkeusviestinnällä voimme välttää kriisin.

Sanna-Kaisa Niemelä, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, HTJ

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi