Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnen – Vuoden viestintätoimisto 2022*

Brunnen on Vuoden viestintätoimisto 2022 ja Suomen eettisimmäksi arvioitu* strateginen viestintäkumppani, johon lukuisat asiakkaat luottavat. Vaikka olemme erinomaisia strategisena kumppanina, olemme nopeita ja notkeita myös arkisissa viestinnän haasteissa. Taloustutkimuksen vuonna 2023 tekemän selvityksen mukaan olemmekin ykkönen asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisessä.

Tiesitkö, että Brunnen tarkoittaa saksaksi suihkulähdettä? Suihkulähde symboloi kaikkea tekemistämme: ammennamme solisevasta ja raikkaasta vedestä uusia ideoita ja tarjoamme niistä parhaat sinun käyttöösi. Olemme saaneet useat organisaatiot kukoistamaan, sillä uskomme viestinnän strategiseen ajatteluun, kohtaamisiin, puhuttelevaan sisältöön ja viestinnän vaikuttavuuden mittaamiseen.

Suositteluindeksimme* on poikkeuksellisen korkea. Iloksemme myös asiakastyömme ovat palkittuja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tunnustukset kertovat viestinnän vaikuttavuuden syvällisestä ymmärtämisestä. Kurkkaa viimeisimmät kansalliset ja kansainväliset ansiomme.

Tavoitteenamme on auttaa sinua olemaan vaikuttavampi ja tekemään parempaa tulosta. Tule meille kahville, niin jutellaan lisää!

Muistithan, että olemme myös julkishallinnon sopimustoimittaja.

Vastuullinen ja eettinen viestintätoimistosi 

Vaikuttava työnjälki syntyy henkilöstöstämme, ja kuunteleminen ohjaa kaikkea toimintaamme. Inhimillisyys, järkevyys, tasavertaisuus sekä asiakastyön eettisyys ja avoin vuorovaikutus ovat olleet arvojamme alusta alkaen – aina Brunnenin perustamisvuodesta 2010 lähtien. 

Lähdemme siitä, että kaikilla on oikeus parempaan viestintään. Varjelemme kunnioittavaa keskustelukulttuuria ja haluamme olla hyvien asioiden puolella.

Kalevankadun kattojen yllä sijaitsevat kauniit ja valoisat tilamme ilmentävät enemmän kotia kuin toimistoa. Juuri siksi meille on aina kiva tulla, sanovat asiakkaatkin. Asiakkaillemme sosiaalinen vastuu näkyykin ei vain alan parhaaksi arvioituna palveluna, vaan myös vetovoimaisina toimitiloina. Olemme sisustaneet toimistomme kestävästi ja hyödyntäneet upeita vintage-kalusteita. Tämä on meille tärkeää myös ympäristön kannalta. 

Taloudellinen vastuumme luo perustan muille vastuullisuuden osa-alueille. Ilman omaa vastuullisuusohjelmaamme emme olisi kasvaneet kestävästi. 

Brunnenille on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti, joka kertoo luotettavuudestamme ja vastuullisuudestamme yhteistyökumppanina. Sertifikaatin saavat kärkiyritykset, joiden Rating Alfa -luottoluokitus on ollut korkeimmalla tasolla vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti niin, että ajassa olevat, kuratoidut palvelut auttavat asiakkaitamme saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kurkkaa vastuullisuuden palvelumme ja keskustellaan lisää!

*Finnish Comms Awards 2022

*Taloustutkimus 2023

*Brunnen asiakastyytyväisyyskysely 2023

Asiakkaamme kertovat

”Varianin tunnettuus on tiiviin yhteistyön aikana kasvanut huomattavasti. Mediahaastattelut ja muu ansaittu näkyvyys ovat auttaneet meitä rekrytoinnissa ja lisänneet Varianin houkuttelevuutta työpaikkana. Yhteistyökumppanina Brunnen on ollut kuunteleva, joustava ja tavoitteellinen.”

Kari Toimela, toimitusjohtaja, Varian Finland

”Brunnenin avulla hioimme yhteistä viestiä ja mietimme erilaisia – rohkeitakin – tapoja rakentaa vuorovaikutusta erilaisten yleisöjen kanssa. Brunnenin johtama työpajatyöskentely toteutui varmoin ottein ja auttoi meitä saavuttamaan tavoittelemamme strategisen tason viestinnässä.”

Niina Hämäläinen, toiminnanjohtaja, Kalevalaseura

”Brunnen auttoi meitä luomaan ennennäkemättömän yhtenäisen kokonaiskuvan viestinnästämme. Brunnenin meille teettämän huolipuheanalyysin avulla olemme saaneet uutta ja tarpeellista tietoa sidosryhmistämme. Erityisen hyvää brunnenilaisissa oli heidän tapansa osallistaa kaikki projektipäälliköt viestinnän kehittämiseen.”

Teemu Loikkanen, maajohtaja, OX2 Suomi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi