Brunnen Communications – viestintätoimisto

Palvelumme

Valmennukset

Jännittääkö median edessä esiintyminen? Tunnetko itsesi johtajana neuvottomaksi eri sidosryhmien ristipaineiden alla? Kaipaatko yhteisiä pelisääntöjä talosi viestintään tai mietitkö, miten saisit asiantuntijasi sitoutumaan työntekijälähettiläiksi? Entä odotetaanko sinulta viestinnän vaikuttavuuden todentamista? Vai onko akilleen kantapääsi pikemminkin epävarmuus siitä, miten hyvin organisaatiosi selviää poikkeustilanteesta? Viestintävalmennus auttaa!

Tarjoamme kattavan paketin strategisia viestintävalmennuksia niin henkilöstösi innostamiseen viestijöinä kuin vakavien kriisiviestintätilanteiden johtamiseen. Saat meiltä myös henkilökohtaista viestinnän sparrausta sekä mittarit työsi arvon todentamiseen. 

Viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen

Palvelumme lähtee aina liikkeelle tärkeimmästä strategisesta tavoitteestasi, joka voi esimerkiksi liittyä rekrytointiin ja työantajakuvaan, ajatusjohtajuuteen tai maineeseen. Valitsemme oikean KPI:n ja viemme sen viestintään. Rakennamme sinulle vaikuttavuuden matriisin, jonka avulla viestintää aletaan suunnitella toisin: vain tulosta tuottavat toimenpiteet jäävät, ja turha karsiutuu pois.

Johdon ja viestinnän strateginen sparraus

Johtajana saatat tuntea itsesi joskus neuvottomaksi viestinnän odotusten ja usein kovienkin ristipaineiden alla. Meidän kanssamme keskustelet luottamuksellisesti ja ratkaisuhakuisesti niin, että viestintävarmuutesi ja strateginen näkemyksesi kehittyy sidosryhmien odotusten mukaiseksi. Myös viestijöiden sparraus esimerkiksi työnsä vaikuttavuuden mittaamiseen tai hankaliin muutostilanteisiin on meille mieluista.

Ydinviestityöpaja

Tule määrittelemään uniikki palvelulupauksesi Ydinviestityöpajaamme. Tarkistelemme toimintaasi asiakashyödyn näkökulmasta – mitä sellaista ainutlaatuista teillä on, mikä saa asiakkaan sitoutumaan juuri sinun organisaatioosi. Ydinviestityöpaja voidaan toteuttaa joko itsenäisenä tai osana viestinnän strategisten linjausten eli viestintästrategian laatimista.

Työntekijälähettilyys ja asiantuntijoiden viestintävalmennus

Joko organisaatiosi asiantuntijat säihkyvät somessa? Kehitetäänkö talossasi asiantuntijoiden valmiuksia näkyä ja kuulua eri areenoilla? Rohkaisetko heitä loistamaan ja käymään vuoropuhelua eri yleisöjen kanssa? Ellei, niin olisi varmasti aika vahvistaa asiantuntijoiden ja samalla organisaatiosi ääntä eri kanavissa. 

Media- ja esiintymisvalmennus

Oletko epävarma siitä, miten median kanssa keskustellaan? Entä miten varmistat, että haastattelu sujuu luontevasti? Olisiko paikallaan esiintymisvalmennus koko johtoryhmälle? Toivotko, että media tunnistaisi sinut alasi muiden puhemiesten joukosta? 

Poikkeusviestintäsimulaatio

Kun kriisi lyö päälle, ei ole enää aikaa suunnitella. Fiksu organisaatio valmistautuu mahdollisiin poikkeustilanteisiin ajoissa, onhan kyse aina maineesta. Me valmennamme organisaatiosi avainhenkilöt siihen, miten todentuntuisessa ja sinulle räätälöidyssä kriisitilanteessa tulee viestiä.  

Lean-valmennus

Lean auttaa sinua johtamaan viestintää arvon tuottamisen näkökulmasta. Lean karsii viestinnästä turhan tekemisen, paljastaa hukat ja vie viestinnän organisaatiostrategian ytimeen. Samalla kun viestinnästä tulee näkyvää ja vaikuttavaa, se luo rauhaa, selkeyttä ja suunnitelmallisuutta tekemiseen.  

Työyhteisöviestinnän pelisäännöt

Joskus organisaation sisäinen viestintä voi olla yhden henkilön tai pienen tiimin vastuulla. Viestintä kuuluu tänä päivänä kaikille, jokainen on vastuussa oman ja kollegoiden työn kannalta olennaisen tiedon viestinnästä ja sen vastaanottamisesta. Tällöin on myös tarvetta selkeille rooleille, säännöille ja työskentelyn ohjeistukselle. 

Hankeviestinnän työpaja ja sudenkuopat

Ovatko hankeviestinnän vahvuudet ja parhaat käytännöt kaikkien käytössä? Tiedostatteko sudenkuopat ja kehittämiskohteet? Onko kaikilla projektipäälliköilläsi riittävät viestintätyökalut ja -osaaminen käytössään? Pysyykö hanke raiteillaan alusta loppuun vai notkahtaako tilannekuva, kun projekti siirtyy uuteen vaiheeseen ja projektipäällikkö vaihtuu? 

Odotamme yhteydenottoasi

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen

johtava viestintäkonsultti, KTM

+358 40 334 1202
terttu.sopanen@brunnen.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi