Brunnenilaiset

Alalla toimi joukko monipuolisia viestinnän asiantuntijoita. Heillä jokaisella oli oma vahvuutensa. Yksi painotti digiviestintään, toinen oli rautainen ammattilainen mediaviestinnässä. Ajan kuluessa he löysivät toisensa.

Yhdessä he muodostavat tiimin, jossa jokainen on toista taitavampi. He sparraavat toisia, yltävät kiitettäviin suorituksiin eivätkä turhaan kerjää kehuja asiakkailta. Osaavat kumppanit täydentävät palvelun tarjontaa sekä luovat eheän kokonaisuuden. Me olemme Brunnen.

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

partneri, toimitusjohtaja, FM

+358 50 325 7347
taru.nikulainen@brunnen.fi

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää. Pohjalaisena sanoo, että unelmien on tapana toteutua, kun vain uskoo asiaansa. Rakastaa sotahistoriaa ja saksan kieltä, kirjallisuutta, kahta mäyräkoiraansa ja perhettään. Vapaa-aikana urheilee hevosen selässä, tennispallon perässä sekä suksien ja lenkkareiden päällä.

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen

johtava konsultti, KTM

+358 40 334 1202
terttu.sopanen@brunnen.fi

Brändin rakentaja, viestinnän ja markkinoinnin kehittäjä. Terttu haluaa lisätä asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä keskustelua. Tertulla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Viestintä- ja sisältöstrategiat, monikanavaisuus ja työntekijälähettilyys saavat hänet syttymään. Vapaalla parasta herkkua on kokkailu ja vastapainoksi kunnon punttijumppa, lumilautailu tai mikä tahansa liikunta, jossa saa päästellä täysillä.

Merja Karjanmaa

Merja Karjanmaa

juniorikonsultti, FM

+358 50 357 9286
merja.karjanmaa@brunnen.fi

Digitaalisen median viestintätieteilijä, jolla on sormi ajan valtimolla ja uutisseuranta mielen päällä. Vahva visuaalinen vainu ja kyky nähdä asiat kuvina ja kuvallisina tarinoina tekevät Merjasta jännittävän paketin. Merja pohdiskelee mielellään verkkoviestinnän kehitystä, ihmisen tapoja oppia ja keinoälyn mahdollisuuksia. Vapaa-ajalla hänet löytää sisäpyöräilytunnilta tai joogamatolta. Ja niin, priimaa pakkaa Merjalla tulemahan, Pohjanmaalta kun on kotoisin.

Hanne Bergholm

Hanne Bergholm

viestinnän suunnittelija

+ 358 50 321 2556
hanne.bergholm@brunnen.fi

Hanne on intohimoinen viestijä, joka syttyy vuorovaikutusvalmiuksien kehittämisestä ja erilaisia sidosryhmiä puhuttelevien viestien muotoilusta. Kirjoittajana tällä naisella on kyky loihtia mutkaton kokonaisuus monimutkaisistakin aiheista. Hanne surffaa taitavasti digitaalisilla aalloilla ja seuraa mielenkiinnolla uuden teknologian vaikutuksia yhteiskuntaan. Kun läppäri sammuu ja työt on hoidettu, Sipoon metsien keskellä kasvanut viestijä suuntaa luonnon pariin hakemaan inspiraatiota ja lataamaan luovuuden akkuja.

Lotta Kuvaja

Lotta Kuvaja

viestinnän assistentti, VTM

+358 400 852 500
lotta.kuvaja@brunnen.fi

Lotta on vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri, joka on pääaineensa viestinnän lisäksi opiskellut markkinointia sekä johtamista. Viestinnän alalla Lottaa kiehtoo eniten alati merkittävämpään asemaan nouseva vastuullisuusviestintä sekä viestinnän, brändin ja visualisuuden välinen liitos. Monipuoliset opinnot ja innokas asenne takaavat, että kynästä lähtee tekstiä eikä näkökulma rajoitu yhteen. Töiden ulkopuolella Lotta rakastaa kokeilla uusia ravintoloita ja lukee mielellään kaikkea kirjoista blogeihin. Kun liikututtaa, Lotan löytää todennäköisesti ryhmäliikuntatunnilta tai nauttimasta ulkoilmasta.

Maiju Koski-Tuuri

Maiju Koski-Tuuri

viestinnän harjoittelija

+358 405 255 330
maiju.koski-tuuri@brunnen.fi

Maiju on viestinnän opiskelija, jota kiehtovat viestinnän monisäikeisyys ja vuorovaikutteisuuden luomat haasteet. Erityisesti kiinnostaa vastuullisuusviestintä. Kirjoittaminen on Maijulle luontevin ilmaisun väline, mutta kuvaaminen ja visuaaliset kokonaisuudet inspiroivat myös. Maiju löytää näkökulmia arkielämästä ja monialaisista opinnoista, aina ympäristöosaamisesta ja monikulttuurisuudesta liiketoiminnan prosesseihin. Vapaa-ajalla Maiju fiilistelee ruoanlaittoa, metsälenkkejä ja auringonlaskuja sekä pitkiä kahvihetkiä ystävien kanssa.

Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

digitaalisen markkinoinnin konsultti (SEO & SEM), KTM

Sampsa on tarkka ja tehokas digitaalisen markkinoinnin moni-osaaja. Häneltä taipuu niin hakukoneoptimointi ja Google-mainonta, kuin verkkokaupan koodaaminen ja mainosbannereiden suunnittelu. Sampsa uskoo dataan ja testaamiseen, ei niin mielipiteisiin. Vapaa-ajalla hänet löytää salilta tai jostain lämpimästä toisella puolella maailmaa.

Mikko Jokinen

Mikko Jokinen

graafinen suunnittelija, Eyeball Graphics

Mikko on työskennellyt mainosalalla parikymmentä vuotta, joista viimeiset 12 vuotta itsenäisenä yrittäjänä. Hänen ydinosaamistaan ovat printti- ja www-suunnittelu, julkaisusuunnittelu ja -taitto, yritysilmeet sekä suoramainonta. Luova työ on Mikolla aina avainasemassa, mutta hänet tunnetaan myös joustavuudesta, nopeudesta, tarkkuudesta sekä varmasta projektinhallinnasta. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää kaikenlaisten kehoa ja mieltä kehittävien harrasteiden parista.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi