Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnenilaiset

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

partneri, toimitusjohtaja, FM

+358 50 325 7347
taru.nikulainen@brunnen.fi

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää. Pohjalaisena sanoo, että unelmien on tapana toteutua, kun vain uskoo asiaansa. Rakastaa sotahistoriaa ja saksan kieltä, kirjallisuutta, kahta mäyräkoiraansa ja perhettään. Vapaa-aikana urheilee hevosen selässä, tennispallon perässä sekä suksien ja lenkkareiden päällä.

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen

johtava viestintäkonsultti, KTM

+358 40 334 1202
terttu.sopanen@brunnen.fi

Brändin rakentaja, viestinnän ja markkinoinnin kehittäjä. Terttu haluaa lisätä asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä keskustelua. Tertulla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Viestintä- ja sisältöstrategiat, monikanavaisuus ja työntekijälähettilyys saavat hänet syttymään. Vapaalla parasta herkkua on kokkailu ja vastapainoksi kunnon punttijumppa, lumilautailu tai mikä tahansa liikunta, jossa saa päästellä täysillä.

Helena Hulkko

Helena Hulkko

johtava viestintäkonsultti, KTM

+358 50 582 2211
helena.hulkko@brunnen.fi

Viestintästrategiat, mediavaikuttaminen, markkinointiviestintä, varainhankinta, brändinhallinta, työyhteisöviestintä ja vaikuttaminen. Helenalle viestintä on työkalu, jolla saadaan ihmiset sitoutumaan, myynti rokkaamaan ja asenteet muutettua. Helenalla on pitkä kokemus asiakkaan puolelta. Hän ymmärtää viestinnän mahdollisuudet vaikeiden tilanteiden ratkaisussa: huolen hälventämisessä ja motivaation luomisessa. Vapaa-ajallaan Helena kiipeää seinille tai nauttii luonnosta jalan, sivakoiden tai pyörän satulassa.

Merja Karjanmaa

Merja Karjanmaa

viestintäkonsultti, FM

+358 50 357 9286
merja.karjanmaa@brunnen.fi

Digitaalisen median viestintätieteilijä, jolla on sormi ajan valtimolla ja uutisseuranta mielen päällä. Vahva visuaalinen vainu ja kyky nähdä asiat kuvina ja kuvallisina tarinoina tekevät Merjasta jännittävän paketin. Merja pohdiskelee mielellään verkkoviestinnän kehitystä, ihmisen tapoja oppia ja keinoälyn mahdollisuuksia. Vapaa-ajalla hänet löytää sisäpyöräilytunnilta tai joogamatolta. Ja niin, priimaa pakkaa Merjalla tulemahan, Pohjanmaalta kun on kotoisin.

Hanne Bergholm

Hanne Bergholm

viestinnän suunnittelija

+ 358 50 321 2556
hanne.bergholm@brunnen.fi

Hanne on intohimoinen viestijä, joka syttyy vuorovaikutusvalmiuksien kehittämisestä ja erilaisia sidosryhmiä puhuttelevien viestien muotoilusta. Kirjoittajana tällä naisella on kyky loihtia mutkaton kokonaisuus monimutkaisistakin aiheista. Hanne surffaa taitavasti digitaalisilla aalloilla ja seuraa mielenkiinnolla uuden teknologian vaikutuksia yhteiskuntaan. Kun läppäri sammuu ja työt on hoidettu, Sipoon metsien keskellä kasvanut viestijä suuntaa luonnon pariin hakemaan inspiraatiota ja lataamaan luovuuden akkuja.

Lotta Kuvaja

Lotta Kuvaja

viestinnän suunnittelija, VTM

+358 400 852 500
lotta.kuvaja@brunnen.fi

Lotta on valtiotietelijä ja teräväkynäinen sisällöntuottaja, joka tarkastelee asioita aina monelta eri kantilta. Viestinnän alalla Lottaa innostaa erityisesti vastuullisuusviestintä, visuaalisuus sekä viestinnällä vaikuttaminen. Töiden ulkopuolella hän rakastaa tutustua kulttuurin uusimpiin tuulahduksiin ja nauttii pitkiä brunsseja ystävien kanssa. Kun liikututtaa, Lotan löytää todennäköisesti ryhmäliikuntatunnilta tai ulkoilemasta meren ääreltä.

Maiju Koski-Tuuri

Maiju Koski-Tuuri

viestinnän assistentti

+358 405 255 330
maiju.koski-tuuri@brunnen.fi

Maiju on viestinnän maisterivaiheen opiskelija, jota kiehtovat viestinnän monisäikeisyys ja vuorovaikutteisuuden luomat haasteet. Erityisesti kiinnostaa vastuullisuusviestintä. Kirjoittaminen on Maijulle luontevin ilmaisun väline, mutta kuvaaminen ja visuaaliset kokonaisuudet inspiroivat myös. Maiju löytää näkökulmia arkielämästä ja monialaisista opinnoista, aina ympäristöosaamisesta ja monikulttuurisuudesta liiketoiminnan prosesseihin. Vapaa-ajalla Maiju fiilistelee ruoanlaittoa, metsälenkkejä ja auringonlaskuja sekä pitkiä kahvihetkiä ystävien kanssa.

Henna Karjalainen

Henna Karjalainen

viestintäkonsultti, Turbiini

henna.karjalainen@brunnen.fi

Henna viestii ilman raja-aitoja – strategisella, taktisella ja operatiivisella tasolla. Hän on vastuullinen viestinnän ja markkinoinnin osaaja, jolla humanismi ja ihmisten käyttäytyminen on kaiken ytimessä. Olipa kyse sitten julkisiin keskustelunaiheisiin vaikuttamisesta, yritysten julkikuvan kiteyttämisestä tai vaikkapa kiinnostavan markkinointiviestinnän tekemisestä. Vapaa-ajallaan Henna lumoutuu kulttuurista ja luonnosta.

Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

digitaalisen markkinoinnin konsultti (SEO & SEM), KTM

Sampsa on tarkka ja tehokas digitaalisen markkinoinnin moni-osaaja. Häneltä taipuu niin hakukoneoptimointi ja Google-mainonta, kuin verkkokaupan koodaaminen ja mainosbannereiden suunnittelu. Sampsa uskoo dataan ja testaamiseen, ei niin mielipiteisiin. Vapaa-ajalla hänet löytää salilta tai jostain lämpimästä toisella puolella maailmaa.

Mikko Jokinen

Mikko Jokinen

graafinen suunnittelija, Eyeball Graphics

Mikko on työskennellyt mainosalalla parikymmentä vuotta, joista viimeiset 12 vuotta itsenäisenä yrittäjänä. Hänen ydinosaamistaan ovat printti- ja www-suunnittelu, julkaisusuunnittelu ja -taitto, yritysilmeet sekä suoramainonta. Luova työ on Mikolla aina avainasemassa, mutta hänet tunnetaan myös joustavuudesta, nopeudesta, tarkkuudesta sekä varmasta projektinhallinnasta. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää kaikenlaisten kehoa ja mieltä kehittävien harrasteiden parista.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi