Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnenilaiset

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

partneri, toimitusjohtaja, FM

+358 50 325 7347
taru.nikulainen@brunnen.fi

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää. Pohjalaisena sanoo, että unelmien on tapana toteutua, kun vain uskoo asiaansa. Rakastaa sotahistoriaa ja saksan kieltä, kirjallisuutta, kahta mäyräkoiraansa ja perhettään. Vapaa-aikana urheilee hevosen selässä, tennispallon perässä sekä suksien ja lenkkareiden päällä.

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen

johtava viestintäkonsultti, KTM

+358 40 334 1202
terttu.sopanen@brunnen.fi

Brändin rakentaja, viestinnän ja markkinoinnin kehittäjä. Terttu haluaa lisätä asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä keskustelua. Tertulla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Viestintä- ja sisältöstrategiat, monikanavaisuus ja työntekijälähettilyys saavat hänet syttymään. Vapaalla parasta herkkua on kokkailu ja vastapainoksi kunnon punttijumppa, lumilautailu tai mikä tahansa liikunta, jossa saa päästellä täysillä.

Merja Karjanmaa

Merja Karjanmaa

viestintäkonsultti, FM

+358 50 357 9286
merja.karjanmaa@brunnen.fi

Digitaalisen median asiantuntija, jolla on sormi ajan valtimolla ja uutisseuranta mielen päällä. Vahva visuaalinen vainu ja kyky nähdä asiat kuvina tekevät Merjasta jännittävän paketin. Merja miettii mielellään niin tapoja lisätä yhteistä ymmärrystä kuin verkkoviestinnän kehitystä ja tekoälyn mahdollisuuksia. Vapaa-ajalla hänet löytää metsästä tai joogamatolta. Ja niin, priimaa pakkaa Merjalla tulemahan, Pohjanmaalta kun on kotoisin.

Anni Ruotsalainen

Anni Ruotsalainen

Viestintäkonsultti, KTM

+358 503 077 878
anni.ruotsalainen@brunnen.fi

Organisaatioviestinnän monitoiminainen, joka on tehnyt vaikuttavaa viestintää myös asiakkaan puolella. Anni viihtyy PR- ja mediatyön parissa, ja innostuu muotoillessaan asiakkaan viesteistä mediaa kiinnostavia aiheita. Hän uskoo organisaatioviestinnässä hyvinvoivan ja motivoituneen työyhteisön voimaan. Rakennettu ympäristö, muotoilu ja kulttuuri ovat erityisen lähellä sydäntä. Työpäivän jälkeen Anni suuntaa pikajuoksutreeneihin. Ulkoilusta ja maisemista hän nauttii vaeltaen, lasketellen, ratsastaen tai purjehtien.

Hanne Bergholm

Hanne Bergholm

viestinnän suunnittelija

+ 358 50 321 2556
hanne.bergholm@brunnen.fi

Hanne on intohimoinen viestijä, joka syttyy vuorovaikutusvalmiuksien kehittämisestä ja erilaisia sidosryhmiä puhuttelevien viestien muotoilusta. Kirjoittajana tällä naisella on kyky loihtia mutkaton kokonaisuus monimutkaisistakin aiheista. Hanne surffaa taitavasti digitaalisilla aalloilla ja seuraa mielenkiinnolla uuden teknologian vaikutuksia yhteiskuntaan. Kun läppäri sammuu ja työt on hoidettu, Sipoon metsien keskellä kasvanut viestijä suuntaa luonnon pariin hakemaan inspiraatiota ja lataamaan luovuuden akkuja.

Lotta Kuvaja

Lotta Kuvaja

viestinnän suunnittelija, VTM

+358 400 852 500
lotta.kuvaja@brunnen.fi

Lotta on valtiotietelijä ja teräväkynäinen sisällöntuottaja, joka tarkastelee asioita aina monelta eri kantilta. Viestinnän alalla Lottaa innostaa erityisesti vastuullisuusviestintä, visuaalisuus sekä viestinnällä vaikuttaminen. Töiden ulkopuolella hän rakastaa tutustua kulttuurin uusimpiin tuulahduksiin ja nauttii pitkiä brunsseja ystävien kanssa. Kun liikututtaa, Lotan löytää todennäköisesti ryhmäliikuntatunnilta tai ulkoilemasta meren ääreltä.

Maiju Koski-Tuuri

Maiju Koski-Tuuri

viestinnän assistentti, FM

+358 405 255 330
maiju.koski-tuuri@brunnen.fi

Maiju on tuore organisaatioviestinnän osaaja, jolla pysyy jalat maassa ja kynä kädessä. Viestinnässä kiehtoo sen monisäikeisyys sekä erityisesti vastuullisuusviestintä, johon Maiju keräilee monialaisia näkökulmia. Tärkeänä Maiju pitää aitoutta sekä kykyä katsoa tuttuja asioita uusin silmin. Vapaa-ajalla Maiju fiilistelee ruoanlaittoa ja juttutuokioita ystävien kanssa. Mieli latautuu parhaiten raittiissa ilmassa, vaikkapa koiran kanssa metsäretkellä, lähiluontoa valokuvaten, tai golfkentällä.

Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

digitaalisen markkinoinnin konsultti (SEO & SEM), KTM

Sampsa on tarkka ja tehokas digitaalisen markkinoinnin moni-osaaja. Häneltä taipuu niin hakukoneoptimointi ja Google-mainonta, kuin verkkokaupan koodaaminen ja mainosbannereiden suunnittelu. Sampsa uskoo dataan ja testaamiseen, ei niin mielipiteisiin. Vapaa-ajalla hänet löytää salilta tai jostain lämpimästä toisella puolella maailmaa.

Mikko Jokinen

Mikko Jokinen

graafinen suunnittelija, Eyeball Graphics

Mikko on työskennellyt mainosalalla parikymmentä vuotta, joista viimeiset 12 vuotta itsenäisenä yrittäjänä. Hänen ydinosaamistaan ovat printti- ja www-suunnittelu, julkaisusuunnittelu ja -taitto, yritysilmeet sekä suoramainonta. Luova työ on Mikolla aina avainasemassa, mutta hänet tunnetaan myös joustavuudesta, nopeudesta, tarkkuudesta sekä varmasta projektinhallinnasta. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää kaikenlaisten kehoa ja mieltä kehittävien harrasteiden parista.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi