Brunnenilaiset

Alalla toimi joukko monipuolisia viestinnän asiantuntijoita. Heillä jokaisella oli oma vahvuutensa. Yksi painotti digiviestintään, toinen oli rautainen ammattilainen mediaviestinnässä. Ajan kuluessa he löysivät toisensa.

Yhdessä he muodostavat tiimin, jossa jokainen on toista taitavampi. He sparraavat toisia, yltävät kiitettäviin suorituksiin eivätkä turhaan kerjää kehuja asiakkailta. Osaavat kumppanit täydentävät palvelun tarjontaa sekä luovat eheän kokonaisuuden. Me olemme Brunnen.

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

partneri, toimitusjohtaja, FM

+358 50 325 7347
taru.nikulainen@brunnen.fi

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää. Pohjalaisena sanoo, että unelmien on tapana toteutua, kun vain uskoo asiaansa. Rakastaa sotahistoriaa ja saksan kieltä, kirjallisuutta, kahta mäyräkoiraansa ja perhettään. Vapaa-aikana urheilee hevosen selässä, tennispallon perässä sekä suksien ja lenkkareiden päällä.

Riitta Väkeväinen

Riitta Väkeväinen

johtava konsultti, YTK, FM

+358 40 749 1359
riitta.vakevainen@brunnen.fi

Riitta on humaani yhteiskuntatieteilijä, joka uskoo avoimuuteen ja vuorovaikutukseen. Pitkä ura toimittajana on tehnyt tutuksi päätöksenteon kerrokset kuntien lautakunnista eduskuntaan asti. Vaikuttajaviestinnän strategiat, kirjoittaminen ja mediakontaktit ovat ominta alaa. Riitta innostuu helposti ja on aina vähän etukenossa. Harrastukset vaihtuvat lennossa, nyt inspiroivat ratsastus ja pitkät kävelyt Kaffe-koiran kanssa. Salaiset paheet: salmiakki, kenkäkaupat ja sanamuunnokset.

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen

johtava konsultti, KTM

+358 40 334 1202
terttu.sopanen@brunnen.fi

Brändin rakentaja, viestinnän ja markkinoinnin kehittäjä. Terttu haluaa lisätä asiakasymmärrystä ja parantaa organisaatioiden ja sidosryhmien välistä keskustelua. Tertulla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Viestintä- ja sisältöstrategiat, monikanavaisuus ja työntekijälähettilyys saavat hänet syttymään. Vapaalla parasta herkkua on kokkailu ja vastapainoksi kunnon punttijumppa, lumilautailu tai mikä tahansa liikunta, jossa saa päästellä täysillä.

Merja Karjanmaa

Merja Karjanmaa

juniorikonsultti, FM

+358 50 357 9286
merja.karjanmaa@brunnen.fi

Digitaalisen median viestintätieteilijä, jolla on sormi ajan valtimolla ja uutisseuranta mielen päällä. Vahva visuaalinen vainu ja kyky nähdä asiat kuvina ja kuvallisina tarinoina tekevät Merjasta jännittävän paketin. Merja pohdiskelee mielellään verkkoviestinnän kehitystä, ihmisen tapoja oppia ja keinoälyn mahdollisuuksia. Vapaa-ajalla hänet löytää sisäpyöräilytunnilta tai joogamatolta. Ja niin, priimaa pakkaa Merjalla tulemahan, Pohjanmaalta kun on kotoisin.

Elina Vahtera

Elina Vahtera

viestinnän suunnittelija, FM

+358 40 840 9922
elina.vahtera@brunnen.fi

Elinan ammatillisena intohimona on strategisen viestinnän sekä sosiaalisen median ohella lähettilyyden ja luotto-joukkoajattelun jalkauttaminen yritysten viestintään. Elina tunnetaan kaveriporukan organisoijana. Hän nauttii yhteistyöstä ja pitää langat hyvin käsissään vaikeimmissakin tilanteissa. Vapaa-ajallaan hänet löytää metsästä juoksemasta.
Elina on tällä hetkellä vanhempainvapaalla.

Aapeli Tourunen

Aapeli Tourunen

viestinnän harjoittelija

+358 44 970 5500
aapeli.tourunen@brunnen.fi

Viestinnän johtamista opiskeleva Aapeli seuraa tiiviisti aikamme ilmiöitä ja lukee uutiset vähintään kolmesti päivässä. Muun muassa rauhanturvatehtävissä ja järjestöpuolella puheenjohtajana kunnostautunut Aapeli on kiinnostunut tarinallistamisesta ja viestinnän avulla osallistamisesta. Asiassa kuin asiassa hän vierastaa tapoja tehdä töitä ”niin kuin ne on ennenkin tehty”. Työ- ja opiskeluelämän ulkopuolella Aapelin tavoittaa useimmiten polkupyörän satulasta.

Lotta Kuvaja

Lotta Kuvaja

viestinnän harjoittelija

+358 400 852 500
lotta.kuvaja@brunnen.fi

Lotta on viestintää opiskeleva valtiotieteiden kandidaatti maustettuna markkinointi- ja johtamisopinnoilla. Viestinnän alalla Lottaa kiehtoo eniten yhä merkittävämpään asemaan noussut vastuullisuusviestintä sekä viestinnän, brändin ja visualisuuden välinen liitos. Monipuoliset opinnot ja innokas asenne takaavat, että kynästä lähtee tekstiä eikä näkökulma rajoitu yhteen. Töiden ja opiskelujen ulkopuolella Lotta rakastaa kokeilla uusia ravintoloita ja lukee mielellään kaikkea kirjoista blogeihin. Kun liikututtaa, Lotan löytää todennäköisesti ryhmäliikuntatunnilta tai nyttemmin mukanaan vieneen joogan parista.

Maiju Koski-Tuuri

Maiju Koski-Tuuri

viestinnän harjoittelija

+358 405 255 330
maiju.koski-tuuri@brunnen.fi

Maiju on viestinnän opiskelija, jota kiehtovat viestinnän monisäikeisyys ja vuorovaikutteisuuden luomat haasteet. Erityisesti kiinnostaa vastuullisuusviestintä. Kirjoittaminen on Maijulle luontevin ilmaisun väline, mutta kuvaaminen ja visuaaliset kokonaisuudet inspiroivat myös. Maiju löytää näkökulmia arkielämästä ja monialaisista opinnoista, aina ympäristöosaamisesta ja monikulttuurisuudesta liiketoiminnan prosesseihin. Vapaa-ajalla Maiju fiilistelee ruoanlaittoa, metsälenkkejä ja auringonlaskuja sekä pitkiä kahvihetkiä ystävien kanssa.

Sampsa Vainio

Sampsa Vainio

digitaalisen markkinoinnin konsultti (SEO & SEM), KTM

Sampsa on tarkka ja tehokas digitaalisen markkinoinnin moni-osaaja. Häneltä taipuu niin hakukoneoptimointi ja Google-mainonta, kuin verkkokaupan koodaaminen ja mainosbannereiden suunnittelu. Sampsa uskoo dataan ja testaamiseen, ei niin mielipiteisiin. Vapaa-ajalla hänet löytää salilta tai jostain lämpimästä toisella puolella maailmaa.

Mikko Jokinen

Mikko Jokinen

graafinen suunnittelija, Eyeball Graphics

Mikko on työskennellyt mainosalalla parikymmentä vuotta, joista viimeiset 12 vuotta itsenäisenä yrittäjänä. Hänen ydinosaamistaan ovat printti- ja www-suunnittelu, julkaisusuunnittelu ja -taitto, yritysilmeet sekä suoramainonta. Luova työ on Mikolla aina avainasemassa, mutta hänet tunnetaan myös joustavuudesta, nopeudesta, tarkkuudesta sekä varmasta projektinhallinnasta. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää kaikenlaisten kehoa ja mieltä kehittävien harrasteiden parista.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi