Brunnen Communications – viestintätoimisto

Asiakastyytyväisyyskysely 2024: erityiskiitosta lujasta asiantuntijuudesta ja strategisesta otteesta 

Asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset osoittavat, että asiantuntijuutemme on korkeatasoista ja arvostettua. Saimme osiosta kouluarvosanan 9. On kunnia kertoa, että suositteluindeksimme on edellisvuoden tapaan poikkeuksellinen (87). Kiitos asiakkaamme!

Hienoa palautetta saimme myös tavastamme vuorovaikuttaa. “Sekä syvällinen viestinnän osaaminen että miellyttävä vuorovaikutus on jättänyt jäljen”, eräs asiakkaamme kiteytti. Vuorovaikutustaidot ovat viestinnän osaamisen ydintä, ja asiakkaamme tiivistikin tämän täydellisesti: ”Asiantuntijuus on ehdoton vahvuutenne ja koko yhteistyön tärkein asia. Se on myös vaikuttavia ja tilannetta palvelevia vuorovaikutustaitoja.”

Strategisena viestintätoimistona olemme otettuja siitä, että strateginen lähestymistapamme media– ja vaikuttajaviestintään on noteerattu. Kuten yksi asiakkaamme totesi: ”brunnenilaisilla on strateginen ote suomalaiseen media- ja vaikuttajakenttään.”

Tavoitettavuutemme oli korkealla tasolla saaden sekin kiitettävän (9). Asiakkaidemme mukaan meidät saa helposti kiinni ja olemme valmiina auttamaan nopeallakin aikataululla. Myös reagointimme sai arvosanan 9. ”Rauhallista, analyyttistä ja asiantuntevaa reagointia, arvostan”, yksi asiakkaistamme kiitti.

Yhteiskehittämisen ja sparrauksen merkitys korostui vapaassa palauteosiossa. Asiakkaat kiittävät tavasta, jolla yhdessä hiomme ajatuksia, ideoita ja ratkaisuja. He arvostavat myös luottamuksellista ilmapiiriä sekä avointa ja suoraa puhetta myös heille vaikeilta tuntuvista teemoista.

Valmennustemme laatu keräsi paljon kehuja. ”Tilasimme kriisiviestintäkoulutuksen, joka oli aivan huippuluokkaa”, eräs palaute kuului.

”Jatkuvaa päivittämistä tarvitaan aina. Tällä hetkellä meille on ajankohtaista disinformaation havaitseminen ja käsitteleminen. Haluaisimme kuulla siitä lisää”, kommentoi eräs asiakas. Olemme samaa mieltä: toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja se vaatii kaikilta meiltä sinnikästä uuden oppimista. Tehokkain lääke vääristellyn tiedon tunnistamiseen ja pysäyttämiseen on viestintä, joten olethan meihin yhteydessä, niin kerromme sinulle lisää palveluistamme.

Kiitämme lämpimästi kaikkia teitä vastanneita! Jatkamme arvojemme mukaista työtä ja palvelujemme kehittämistä entistä vaikuttavammiksi.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi