Brunnen Communications – viestintätoimisto

Asuntomarkkinoilla on tilaa rohkealle puhemiehelle

Viestintäkumppanuus: Habita & Brunnen
Brunnen on työskennellyt Suomen suurimman itsenäisen kiinteistönvälittäjän Habitan viestintäkumppanina jo kahdeksan vuoden ajan. Yhteistyötä on sävyttänyt alusta asti 100 %:nen avoimuus ja luottamus yhdessä onnistumiseen.

Asuntomarkkinat ovat mediankin tarkoin seuraama aihe. Korot, hintakehitys, kuluttajien muuttuneet tarpeet – uutisia näkyy paljon. Silti monet niistä tarjoavat turvallisia ja tuttuja näkökulmia, jotka eivät aina auta kuluttajaa osto- tai myyntipäätöksessä. Tässä oli Habitan mahdollisuus.

”Median arvostamaksi puhemieheksi pääseminen ei ole yhden kuukauden tai edes vuoden juttu. Se on pitkäjänteistä työtä, jossa tulee uskaltaa heittäytyä ja varmistaa faktat usein hyvin paineisessakin aikataulussa. Lisäksi olemme oppineet sen, että aihe mikä tuntuu meistä kiinnostavalta, ei välttämättä ole sitä lukijoille. Tässä vuoropuhelussa olemme saaneet paljon apua brunnenilaisilta, sillä he tuntevat median toimintatavat ja sekä meidän liiketoimintamme”, Habitan toimitusjohtaja Mika Pärssinen sanoo.

Tänä päivänä Habita on kysytty asiantuntija markkina-arvioihin ja asuntojen hintakehitykseen. Kiinnostavuus on syntynyt sekä määrätietoisesta mediasuhteiden rakentamisesta, että terävistä mielipiteistä.

Näkemysten pohjana laaja data

”Kaikkien näkemysten taustalla on halu auttaa kuluttajaa tekemään oikeanlaisia päätöksiä. Onhan koti useimmille elämän suurin hankinta. Meidän ehdoton etumme on se, että emme ole sidoksissa mihinkään pankkiin. Voimme antaa näkemyksiä, jotka perustuvat laajaan ja riippumattomaan dataan sekä havaintoihimme kuluttajakäyttäytymisestä”, toimitusjohtaja Pärssinen kuvailee.

Mediavaikuttamisen lisäksi Brunnen on auttanut Habitaa työyhteisöviestinnässä, johtamisviestinnässä ja muutosviestinnässä. Koronan tuomat heijastumat asuntonäyttöjen tapaan ja kuluttajien turvallisuuden tunteeseen vaativat ripeitä viestinnän linjauksia ja ohjeistuksia välittäjille. Toimiihan Habita Suomessa yhteensä 23 paikkakunnalla aina Turusta Kittilään saakka.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi