Brunnen Communications – viestintätoimisto
Kuvituskuva: Case Joblink

Brunnen henkilöstöpalveluyritys Joblinkin kumppanina merkittävässä yrityskaupassa

Brunnen auttoi asiakastaan Joblinkiä yrityskauppaviestinnässä, jossa Joblink hankki Posti Oy:ltä Transval Myymäläpalvelut Oy:n koko osakekannan. Yrityskaupan myötä Joblink nousee kaupan alan suurten ja valtakunnallisten toimijoiden joukkoon. Yhtiö työllistää noin 3500 henkilöä, ja nyt toteutunut yrityskauppa tuo konserniin 800 henkeä lisää.

”Yrityskauppa on osa kasvustrategiaamme: nousemme nyt kaupan alan suuriksi toimijoiksi. Se tarkoittaa entistä monipuolisempaa palvelua asiakkaillemme eli kaupan valtakunnallisille keskusliikkeille. Samalla yrityskauppa antaa henkilöstölle yhä paremmat kehityksen ja kasvun mahdollisuudet. Kytkimme viestinnän suunnittelun mukaan alusta alkaen, missä saimme Brunnenilta erinomaisen näkemyksen ja tuen”, Joblinkin toimitusjohtaja Antti Kimpimäki toteaa.

”Yrityskauppaviestinnän onnistumisen määrittelee hyvä suunnittelu ja valmistautuminen. Olennaista on myös sitoutunut tiimi, jossa jokainen toimii yhteisesti sovittujen linjojen ja viestien mukaan. Tämä projekti oli malliesimerkki hienosta tiimityöstä”, Brunnenin perustaja ja partneri Taru Nikulainen kertoo.

Transval Myymäläpalveluiden oston myötä Joblinkin noin 14 miljoonan euron liikevaihto nousee kuluvana vuonna 2023 reiluun 20 miljoonaan euroon.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi