Brunnen Communications – viestintätoimisto
Brunnen johti Kalevalaseuran strategiakeskustelun äärelle

Brunnen johdatti Kalevalaseuran strategiakeskustelun äärelle

Vuonna 1911 perustettu Kalevalaseura on suomalaisen kulttuurikentän monitoimija, jonka tehtävänä on toimia suomalaisen kulttuuriperinnön sekä Kalevalan asiantuntijana. Brunnen auttoi Kalevalaseuraa nostamaan strategiansa uudelle tasolle ja löytämään erilaisia keinoja puhutella yleisöjä.

Kalevalaseura haluaa elää ajassa ja kokee, että sillä on paljon merkityksellistä tarjottavaa eri ikäisille suomalaisille. Ymmärrys kulttuurisesta perinnöstä kantaa yhteiskunnallisten murrosten läpi ja auttaa erilaisten ilmiöiden tulkinnassa. Näihin ajatuksiin peilaten Kalevalaseura päätti päivittää strategiansa ja valitsi fasilitoijaksi Brunnenin. 

”Tunnistimme toimintaamme vaikuttavat muutosvoimat ja haimme niiden ympärillä vaikuttavat yleisöt. Hioimme yhteistä viestiä ja mietimme erilaisia – rohkeitakin – tapoja rakentaa vuorovaikutusta erilaisten yleisöjen kanssa. Brunnenin johtama työpajatyöskentely toteutui varmoin ottein. Se auttoi meitä pääsemään sille strategiselle tasolle, jota hallituksessa olimme kaivanneet”, Kalevalaseuran toiminnanjohtaja Niina Hämäläinen sanoo. 

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi