Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnen verkonrakennus- ja infrapalveluita tarjoavan Elveran kumppanina merkittävässä liiketoimintakaupassa

Brunnen auttoi asiakastaan Elveraa viestinnässä, jossa Elvera Oy hankki Voimatel Oy:ltä sen sähköliiketoiminnan. Liiketoimintakaupan toteutuessa Elvera nousee alan johtavien infrapalveluiden tuottajien joukkoon Suomessa. Kauppa vaatii vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän.

Liiketoimintakaupan toteutuessa Elvera-konserniin siirtyy yli 250 henkilöä nykyisen 500 henkilön lisäksi. Samalla liikevaihto nousee noin 130 miljoonaan euroon nykyisestä noin 80 miljoonasta eurosta.

”Kotimaisena ja taloudellisesti vakaana yrityksenä voimme jatkossa tarjota sähkö-, tele-, vesi- ja lämpöurakointipalveluita koko Suomeen. Liiketoimintakauppa sekä laajentaa palveluvalikoimaamme että vahvistaa resurssejamme. Voimatelin sähköliiketoiminnan ostaminen auttaa meitä myös huoltovarmuuden turvaamisessa. Meillä on tärkeä rooli kriittisen infran suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa”, Elveran toimitusjohtaja Ilari Jaakkola toteaa.

”Rakensimme erottuvan yhteisen viestin sekä kattavan viestintäsuunnitelman. Laadimme kaikki tarvittavat materiaalit niin henkilöstölle, asiakkaille että medialle. Kaikki sujui ripeästi ja ennakoiden, mikä säästi merkittävästi asiakkaan aikaa itse liiketoimintakaupan valmisteluun. Jokainen, joka on johtanut isoja transaktioita, tietää, miten monta yksityiskohtaa siinä on varmistettavana. Sen vuoksi tilanteen tasalla olevan viestintäkumppanin valinta on kriittisen tärkeää”, Brunnenin perustaja ja partneri Taru Nikulainen kertoo.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi