Brunnen Communications – viestintätoimisto
Brunnenille kolme voittoa Finnish Comms Awardsissa

Brunnenille kolme voittoa Finnish Comms Awardsissa

Brunnenin asiakkailleen toteuttamat viestintätyöt toivat kolme voittoa Finnish Comms Awards -kilpailun pääsarjassa. Habitan kanssa tehty yhteistyö valittiin vuoden Strategiseksi viestintäkonsultoinniksi. HSY:n ja Terrawisen kanssa ykkössija ratkesi Yritys- ja yhteisöviestintä -kategoriassa, ja OX2:n kanssa voitto tuli Viestintävalmennus ja simulaatiot -kategoriassa.  

Finnish Comms Awards -kilpailun töiden merkittävyyttä ja vaikuttavuutta arvioitiin erityisesti asiakaskokemuksen sekä saavutettujen tavoitteiden perusteella.

Habita-yhteistyössä yritys onnistuttiin nostamaan mainealhosta kannattavaksi kasvajaksi ja toimialansa TOP 3 -vaikuttajaksi. HSY:n ja TerraWisen kanssa rakennettiin saneerausviestinnän pilottihanke, jossa kärjeksi nousi avoin vuorovaikutus asukkaiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kuten hätäkeskuksen kanssa.  

OX2-yhteistyössä palkittiin monivuotinen valmennuskokonaisuus, jonka avulla henkilöstön vuorovaikutuksesta rakennettiin avaintaito ja menestystekijä uusiutuvan energian hankkeiden toteutuksessa.

Finnish Comms Awards -kilpailussa voitto on ensisijaisesti palkinto tiiviistä yhteistyöstä. Vaikuttavin tulos syntyy yhdessä tehden ja kertoo asiakkaan ja toimiston molemminpuolisesta sitoutumisesta.  

Jo 12. kerran järjestettyyn Finnish Comms Awards -kilpailuun lähetettiin tänä vuonna ennätysmäärä töitä eli yhteensä 104 kappaletta. Näistä 53 pääsi finaaliin. Kilpailu oli aiempaan tapaan kaksivaiheinen. Kilpailutyöt arvioitiin ensin kirjallisten hakemusten perusteella, ja viestintätoimistojen edustajat esittelivät finalistityöt tuomaristolle, jotka valitsivat voittajatyöt pitchausten pohjalta. 

Tuomaristo koostui 34:sta pitkän linjan viestintäammattilaisesta, jotka edustivat laajasti eri toimialoja, mediaa sekä viestintätoimistoja.  

Voittotyömme:

Strateginen viestintäkonsultointi 

Habita: mainealhosta kannattavaksi kasvajaksi ja toimialansa TOP 3 -vaikuttajaksi 

Yritys- ja yhteisöviestintä (ulkoinen) 

Tervetuloa saneeraamaan HSY:n ja TerraWisen kanssa raikkaampaa hanavettä ja vastuullisempaa viemäröintiä! 

Viestintävalmennus ja simulaatiot 

OX2: Vuorovaikutuksesta avaintaito ja menestystekijä uusiutuvan energian hankkeiden toteutuksessa

”FCA on verraton näyteikkuna alamme laajaan osaamiseen. Kisa kirittää toimistoja yhä parempiin suorituksiin, sekä ennen kaikkea esittelee asiakkaille sen, mitä kaikkea viestintätoimistoista saa. Uskon, että kilpailu rohkaisee myös asiakasta vaatimaan toimistolta strategista ajattelua ja vaikuttavuuden todentamista”, Brunnenin perustaja ja kilpailun sääntötuomari Taru Nikulainen sanoo.  

Brunnen tunnetaan alalla strategisena b2b-putiikkitoimistona, joka on juurruttanut alalle viestinnän vaikuttavuuden ajattelun. Olemme Vuoden 2022 viestintätoimisto sekä imagoltamme Suomen paras (Taloustutkimus 2021). Asiakastyytyväisyytemme on poikkeuksellisen korkea: NPS on 88 (maksimi 100). 

Lämmin kiitos asiakkaillemme siitä, että saimme kilpailla ja voittaa yhdessä kanssanne!  

Kuvaaja: Ville-Veikko Niemelä

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi