Brunnen Communications – viestintätoimisto
kuvituskuva.

Brunnen on Vuoden viestintätoimisto 2022. Nyt on aika juhlaan!

Huipputasokas, Suomen merkittävin viestintäkilpailu Finnish Comms Awards huipentui eilen upeaan palkintogaalaan. Kolme asiakastyötämme palkittiin vuoden parhaina viestintätöinä! Lisäksi tuomaristo valitsi Brunnenin Vuoden viestintätoimistoksi 2022.

Maamme viestintätöiden parhaimmisto valittiin 103 tasokkaan kisatyön joukosta. Viestinnän huippuammattilaisista koottu tuomaristo valitsi finaaliin yhteensä 58 asiakastyötä 16 eri toimistosta. Mukana oli jälleen kerran toinen toistaan vaikuttavampia töitä! Finnish Comms Awards -kilpailussa palkitaan myös vuoden viestintätoimisto. Tänä vuonna meillä brunnenilaisilla oli kunnia nousta lavalla ja vastaanottaa häkellyttävän suurenmoinen tunnustus!

Voitimme yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaan viestintätyön palkinnon kolmessa meille strategisesti tärkeässä kategoriassa: yritys ja yhteisöviestintä, valistus (Julkishallinto, oppilaitokset, järjestöt, liitot) ja toimintaympäristön teemojen hallinta (Issues Management). Tuhannet kiitokset asiakkaillemme! Sujuva ja luottamukseen perustuva yhteistyömme on perusta vaikuttaville onnistumisille.

Kultapalkitut työt olivat seuraavat:

1. Ammatista ylpeäksi: jätekuskien sitoutuminen ratkaistiin Urbaserilla johtamisen, viestinnän ja HR:n kovalla liitolla,
Urbaser Oy & Brunnen Communications Oy

2. Pandemia toi pentubuumin, mutta koira ei ole pehmolelu,
Suomen Kennelliitto & Brunnen Communications Oy

3. Stop ruuhkamaksuille! Yleinen mielipide haltuun epäsuoralla vaikuttamisella,
KUUMA-seutu & Brunnen Communications Oy

Brunnenin valintaa vuoden viestintätoimistoksi perusteltiin seuraavasti:

Vuoden viestintätoimistoksi valitun Brunnen Communicationsin johtotähtenä on tarjota vaikuttavaa ja tuloksellista viestintää putiikkipalveluna. Toimiston oma viestinnällinen tavoite on ollut rakentaa parempaa vuorovaikutusta ja kunnioittavaa keskustelukulttuuria sekä olla hyvisten puolella. Tämä näkyy sekä asiakkaiden että henkilöstön reiluna kohteluna. Toimisto on menestynyt pandemiasta huolimatta paitsi taloudellisesti, myös palveluiden laatua ja yrityksen imagoa arvioivilla mittareilla. Menestystä on satanut myös alan kilpailuissa mm. Finnish Comms Awardseissa 2021 sekä Sabre Awards EMEA-kilpailussa.

Lue lisää Finnish Comms Awards -kilpailun eri sarjojen voittajatöistä täällä.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi