Brunnen Communications – viestintätoimisto

Kunnianhimoiset kasvutavoitteet todeksi vaikuttavalla viestinnällä

Kiinteistöalan neuvonantoyritys Reagle halusi osaavan ja sen liiketoimintaa ymmärtävän kumppanin kehittämään strategisesti vaikuttavaa ja sen kasvutavoitteita vahvistavaa viestintää. Vaikka vuonna 2017 perustettu yritys on koko taipaleensa ajan kasvanut nopeasti, ei sitä vielä tunnettu riittävästi. Tämä oli lähtökohta yhteistyömme käynnistymiseen loppuvuonna 2021. 

Reagle on nopeimmin kasvavia kiinteistöneuvonannon yrityksiä Suomessa. Yrityksen tavoitteena on alusta asti ollut modernisoida reippaalla otteella pölyttymään päässyttä kiinteistöneuvonantoalaa. Samalla Reagle kehittää datan hyödyntämistä ja tuo asiakkaan palvelumallinsa ytimeen. Alan normeista poiketen asiakkaamme on myös onnistunut laajentamaan toimintaansa Ruotsiin, ja katse on jo muissakin Pohjoismaissa.

Kasvutavoitteet ja poikkeuksellinen tapa palvella markkinaa tarvitsivat tuekseen tunnettuuden vahvistamista. Ensin rakensimme viestinnän strategiset linjaukset ja ydinviestit sekä vaikuttavuuden mittarit. Sparrasimme johtoa yhteisen viestin hyödyntämiseen, ja lähdimme esittelemään Reaglea medialle. Toimittajat ottivat uudet ja tuoreita ajatuksia tarjoavat puhehenkilöt tervetulleesti vastaan.

Mediavaikuttamisen ohella konseptoimme Reaglelle uutiskirjeen, jossa yhtiön asiantuntijat kertovat näkemyksiään ja laativat markkinaennusteita. Lisäksi valmensimme työyhteisön hyödyntämään sosiaalista mediaa rekrytoinnissa ja asiakashankinnassa. 

”Pääsimme nopeasti liikkeelle. Mediaviestinnän ohella meille oli tärkeää viestinnän ja yhteisen tekemisen ryhdistäminen: Brunnen ohjasi, loi prosessit ja piti aikatauluista kiinni, mikä helpotti omaa keskittymistämme itse liiketoimintaan”, Reaglen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Henri Hakala kertoo.

Reagle on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kiinteistöalan neuvonantoyritys. Yrityksessä työskentelee 20 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi