Brunnen Communications – viestintätoimisto
Kuvituskuva.

Lean-opeilla strategista hallintaa ja vaikuttavuutta Y-Säätiön viestintään ja markkinointiin

Asunnottomuutta työllään poistavan ja kohtuuhintaisten kotien puolesta taistelevan Y-Säätiö-konsernin ketterä viestinnän ja markkinoinnin tiimi kaipasi selkeyttä ja strategista otetta työvirtojen hallintaan.

Kahdessa talven 2021–2022 aikana pidetyssä valmennussessiossa Brunnen auttoi Y-Säätiö-konsernin viestinnän ja markkinoinnin tiimiä sujuvoittamaan työpäiviään ja tekemään strategian mukaisia valintoja hallitessaan työvirtoja. Lisäksi Brunnen sparrasi viestinnän ja markkinoinnin strategisen mittariston, joka tuo viestintä- ja markkinointityön vaikuttavuuden näkyväksi.

”Brunnenin tuomat lean-opit toivat meille sujuvuutta ja selkeyttä työviikkoihin. Työparimme ottivat käyttöön viikoittaiset kanban-kokoukset, joissa monesta suunnasta tulevat työtehtävät järjestellään järkeväksi ja hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tämä lisää työn hallittavuutta ja suunnitelmallisuutta”, Y-Säätiön viestintäpäällikkö Johanna Lassy kertoo ja jatkaa: ”Brunnenin lean-työpajoissa oli myös arvokas työnohjauksellinen vire, mikä kasvatti tiimin luottamusta omaan tekemiseensä.”

”Viestinnän ja markkinoinnin mittaaminen on ikuinen haaste, johon saimme Brunnenin tiimiltä hyvin konkreettisia työkaluja. Näiden työkalujen avulla pääsimme kiinni olennaisimpiin strategisiin mittareihin, joihin voimme keskittyä tulevaisuudessa”, sanoo M2-Kotien markkinointipäällikkö Maiju Huttunen.

Y-Säätiö-konserni, johon myös M2-Kodit kuuluu, on Suomen neljänneksi suurin vuokranantaja. Y-Säätiö on myös Suomen suurin kohtuuhintaista vuokra-asumista tarjoava valtakunnallinen toimija. Y-Säätiö on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon. Se rakennuttaa ja ostaa asuntoja, tutkii asunnottomuutta sekä kehittää uusia asumisen ratkaisuja, jotta jokaisella olisi koti.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi