Brunnen Communications – viestintätoimisto
Ajankohtaista: Viesti ketterämmin lean-periaatteilla! Seuraava valmennus syksyllä, 1.9.

Viesti ketterämmin lean-periaatteilla! Seuraava valmennus 1.9.

Viestinnän ammattilainen, kaipaavatko viestinnän tavoitteet ja kokonaiskuva kirkastamista vaikeasti ennustettavan syksyn varalle? Onko vastuullasi oleva viestintätiimi ylikuormittunut? Tai etsitkö työkaluja, joilla viestintä pysyy muuttuvien tilanteiden hermolla eikä aikaa tuhlaudu turhaan tekemiseen?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, tule hakemaan eväät vaikuttavampaan ja hallitumpaan viestintään. Jatkuvasti elävässä tilanteessa tarve viestinnän selkeydelle ja tehokkuudelle on suuri. Japanilaisen lean-filosofian avulla otat viestinnän haltuun ja teet siitä mitattavaa ja näkyvää.

Mitä?

Päivän kestävän koulutus, jossa perehdymme lean-filosofian soveltamiseen viestinnässä ja viestinnän johtamisessa. Päivän aikana perehdyt lean-filosofian periaatteisiin ja opit soveltamaan niitä arkeen, jossa on vanhojen rutiinien lisäksi paljon myös uutta ja tuntematonta. Leanin avulla teet viestinnästä sujuvaa. Opit poistamaan hukkia, jotka aiheuttavat viestinnälle ylimääräistä tekemistä ja kuormittumista. Hukkaa voivat olla jäsentymättömät palaverit, tavan vuoksi tekeminen tai määräaikojen pitämättömyys.

Kenelle?

Viestinnästä tai sen osa-alueesta vastaavalle viestinnän asiantuntijalle tai esihenkilölle. Lean-koulutus sopii hyvin myös koko viestintätiimille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista lean-filosofiasta.

Miksi?

  • Saat lean-työkalut työn hallintaan ja ajankäyttöön
  • Vähennät kaaosta, lisäät ennakointia ja ehkäiset ylikuormittumista
  • Opit selkeyttämään ja priorisoimaan viestinnän tavoitteita koko organisaatiolle ja saat välineet viestinnän tilannekuvan hahmottamiseen
  • Saat eväitä viestinnän prosessien kehittämiseen ja ketteröittämiseen
  • Saat mallin viestinnän vaikuttavuuden mittareiden rakentamiseen

Tervetuloa ottamaan viestintä haltuun leanisti!

Koulutuksen kuvaus

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00-9.30 Esittelyt, tavoitteet
9.30-10.15 Lean-filosofian tavoite & periaatteet  
10.15-12.00 Tyypilliset viestinnän haasteet ja oman tilannekuvan
hahmottaminen  
12-13 Lounas
13.00-14.15Kohti tehokkaampaa ja innostavaa viestintää:
lean-vaiheiden vienti omaan työhön,
hukkien eliminointi  
14.15- 14.30 Kahvitauko
14.30- 15.30 Viestinnän tavoitteista vaikuttavuuden mittaamiseen
15.30-16.00 Päivän yhteenveto ja opit: miten tuon leanin työyhteisön arkeen?
16.00 Koulutuspäivä päättyy

Aikataulu ja hinta

Järjestämme viestinnän lean-valmennuksen syksyllä, tiistaina 1.9. Valmennus järjestetään lähtökohtaisesti Kampin toimistollamme (Fredrikinkatu 47), mutta siihen on mahdollista osallistua myös etänä.

Hinta: Yritysasiakkaille 995€ (alv 0 %) ja julkisen sektorin osallistujille 695€ (alv 0 %). Syyskuun valmennuksen viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 21.8.

Ilmoittaudu tästä mukaan! Tervetuloa!

Kouluttajina toimivat

Taru Nikulainen, FM, on kokenut viestinnän johtaja. Hän on työskennellyt kansainvälisessä ja monikulttuurisessa toimintaympäristössä, jossa viestinnän ja johtamisen prosessien sujuvuus oli onnistumisen edellytys. Konsultoinnissa Taru keskittyy vaativiin muutos- ja mainetöihin, joissa yhteistä on tavoitellun vaikuttavuuden aikaansaaminen. Konsulttina työskentely tarkoittaa jatkuvaa ajanseurantaa ja -hallintaa, joten sekä Brunnenin omat että asiakkaan työskentelytavat ovat Tarun säännönmukaisen arvioinnin kohteena.

Terttu Sopanen, KTM, näkee viestinnän olennaisena osana yritysten liiketoimintaa. Viestinnällä edistetään organisaatioiden strategioiden toteuttamista. Tertulla on kahden vuosikymmenen kokemus erityisesti muutosviestinnästä ja laajojen viestinnällisten kokonaisuudistusten läpiviennistä erilaisissa organisaatioissa. Hänen ominta osaamistaan on viestinnän tavoitteiden, rakenteiden ja prosessien luominen. Kaikkien osa-alueiden sujuvuus on edellytyksenä sille, että viestintää pystytään johtamaan ja kehittämään tuloksellisesti.

Aikaisemmista valmennuksista sanottua

Kiitos vielä erinomaisesta koulutuksesta! Suosittelen tätä valmennusta läpimästi vaativan viestinnän tekijöille!

Kiitos! Oli hyvä koulutus, josta sai käytännönläheisiä eväitä niin omaan kuin muun tiimin kehittämiseen ja työtapojen uudelleenajatteluun.

Kiitos hyvästä koulutuksesta! Paljon ajateltavaa ja sovellettavaa omaan työhön. Mukava tunnelma ja erittäin asiantuntevat kouluttajat. Suosittelen!

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi