Brunnen Communications – viestintätoimisto

Paperinkeräys, Otava ja Brunnen vievät lapset kierrättämään

Alakoululaisille suunnattu, suuren suosion saavuttanut kierrätys-teemainen Reuhurinne-puuhakirja syntyi yhteistyöllä ja hallitulla projektijohtamisella.

Idea kierrätyksestä valistavaan kirjaan syntyi, kun Paperinkeräys ja Brunnen pohtivat yhdessä, mitä uutta ja hyödyllistä keksisimme maamme nuorelle sukupolvelle. Jätteiden lajittelu ja kierrättäminen kun opitaan jo kotona, ja oppia syvennetään koulussa. Brunnen otti yhteyttä Otavaan, joka innostui oitis yhteisestä hankkeesta. Aiemmin alakouluille oli toimitettu kierrätysjulistetta, jossa lajitteluvinkkejä jakavat Reuhurinteen oppilaat ja opettaja Käki. Reuhurinne-juliste on ollut huippusuosittu ja johtanut koulujen tekemiä tilaustilastoja jo pitkän aikaa.

Brunnenilaiset auttoivat Paperinkeräystä toteuttamaan kierrätys-teemaisen puuhakirjan ja vastasivat projektin suunnittelusta ja koordinoinnista. Tutut hahmot Reuhurinne-kirjasarjasta seikkailevat alakoululle maksutta jaettavassa oppaassa, jonka Paperinkeräys julkaisi yhdessä muiden kierrätysasioista viestintävastuullisten yritysten kanssa.

Reuhurinteen toimittajana oli Otava, joka yhdessä toimittaja Päivi Vehmaksen kanssa loihti 56 sivun verran huikean innostavia tehtäviä Operaatio Kierrätys -nimiseen kirjaan. Reuhurinne-sarja on Tuula Kallioniemen luomus, jonka kuvituksesta on vastannut Jii Roikonen.

Syksyllä 2016 ulos tuleva Operaatio Kierrätys on jo toinen painos julkaisusta, jonka ensimmäinen painos kipusi oitis listahitiksi sen tultua painosta tasan vuosi sitten syksyllä 2015.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi