Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnen valmensi SKOLin SuomiAreenaan

SKOL ja kumppanit nousivat SuomiAreenan lavalle Brunnenin sparrauksessa: asennetta peliin ja go!

Heinäkuinen Pori ja Maikkarin tarjoama yhteiskunnallinen keskustelufoorumi SuomiAreena on jo käsite. Jos haluat tavata helposti päättäjiä, tule Porin torin tuntumaan. Mekin olimme siellä yhdessä asiakkaamme Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n kanssa.

Idea SuomiAreenaan osallistumisesta lähti Brunnenilta, joka myös neuvotteli asian MTV:n kanssa. Itse suunnittelutyö käynnistettiin jo vuoden 2016 alussa, jolloin mietimme keskustelumme teemaa, osallistujia ja pääviestejä. Myöhemmin keväällä selvisi, että meille annetaan tilaisuuden suurin lava, puiston keskellä sijaitseva Purjelava. Siellä kelpasi paistatella – viimeistä penkkipaikkaa myöten olevan kuulijakunnan sekä auringon valossa.

SKOLin ohella lavalle nousivat Danske Bank, Team-liitto ja Tieke. SKOLin jäsenistä päädyimme Pöyryyn ja Optiplaniin, joiden puhujat keskustelivat työn tulevaisuudesta yhdessä muiden lavavieraiden kanssa. SuomiAreenassa oleellista on löytää oikeat yhteistyökumppanit, joiden kanssa voidaan luoda kiinnostava ja dynaaminen tapahtuma.

Areena-päivänä Brunnen vastasi kaikkien puhujien viime hetken sparrauksesta. Yhteinen viesti ennen kaikkea, asennetta peliin ja lavalle go!

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi