Brunnen Communications – viestintätoimisto
Community International

Taas on aika juhlaan –Brunnen ainoana suomalaisena osaksi uutta kansainvälistä verkostoa

Euroopan vahvin viestintä- ja markkinointiviestintätoimistojen verkosto Community International on nähnyt päivänvalon ja se aloittaa toimintansa tammikuussa 2020.

Uusi verkosto syntyi kahden yli 30 vuotta vanhan verkoston CommWorldin ja Dialogue Internationalin fuusiosta marraskuussa 2019. Viestintätoimisto Brunnen Communications on verkoston ainoa suomalainen jäsen.

Uudessa verkostossa on 26 jäsentoimistoa 28 maassa ympäri Eurooppaa. Ainutlaatuiseksi Community Internationalin tekee se, että kaikki jäsentoimistot ovat itsenäisesti omistettuja, yrittäjiensä johtamia toimistoja. Brunnen on ollut useita vuosia toisen fuusioituneen verkoston, CommWorldin jäsen.

”Henkilökohtaisesti olen erittäin iloinen, kun voin jatkaa hallituksen jäsenenä myös uudessa Community International -yhteisössä”, Brunnenin perustaja Taru Nikulainen hymyilee ja jatkaa:

”Nyt meillä Brunnenissa on entistäkin syvempi ymmärrys viestintästrategioista ja -taktiikoista eri Euroopan markkinoilla. Lisäksi voimme auttaa asiakkaitamme vielä laajemmin ja jakaa käytänteitä lähes 30 maan kollegan kanssa.”

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi