Brunnen Communications – viestintätoimisto
Hanna Liukko

Tervetuloa taloomme, assistenttimme Hanna!

Fil.kand. Hanna Liukko on tuorein työkaverimme, joka aloitti kanssamme muutama päivä sitten. Tapaat Hannan jatkossa valmennusten taustajoukoissa, Brunnenin somekanavissa sekä konsulttiemme tukena asiakastöissä.

Työn ohella Hanna viimeistelee maisteriopintojaan Vaasan ylipistoon, jossa hänen pääaineenaan on tekninen viestintä ja sivuaineena liiketoiminta.

”Olen kerryttänyt työkokemusta energia-alalta ja konsultoinnista, missä olen rakentanut digitaalisia kokonaisuuksia, esimerkiksi verkkosivuja ja vuorovaikutteista someläsnäoloa. Näissä töissä olen oppinut projektijohtamista, mikä Brunnenillakin on avain sujuvaan asiakasarkeen”, Hanna kertoo.

”Hannan teknisen viestinnän tausta tuo asiakastyöhömme uutta syvyyttä. Pystymme arvioimaan entistä paremmin eri työkalujen toimivuutta, varsinkin kun kyse on eri sidosryhmien – sisäisten tai ulkoisten – odotuksista vaikuttavaan viestintään”, Brunnenin perustaja ja partneri Taru Nikulainen kertoo.

Ja kuten kaikilta brunnenilaisilta, löytyy Hannaltakin supervoima: empatia. Tunneäly on taito, joka rakentaa luottamusta ja luottamus rakentaa asiakkaille kestävämpää liiketoimintaa.

Hannan tavoitat numerosta 045 665 5115 ja hanna.liukko@brunnen.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi