Brunnen Communications – viestintätoimisto

Tule tekemään vaikuttavaa viestintää!

Palaako sydämesi viestinnän strategiseen ajatteluun? Oletko terävä sisältöhai, joka työskentelee sujuvasti myös paineen alla? Jos elämänasenteesi on myönteinen, eteenpäinpyrkivä ja aito, saatamme etsiä juuri sinua!

Olemme se viestintätoimisto, jolla tutkitusti*) on paras ymmärrys asiakkaan toimintaympäristöstä ja liiketoiminnasta sekä Suomen toiseksi paras yrityskuva. Työskentelemme kunnianhimoisesti ja järjestelmällisesti. Autamme asiakastamme olemaan vaikuttavampia ja tekemään parempaa tulosta. Asiakas on meille se, josta innostumme, aina. Teemme töitä erityisesti b2b-puolella ja laajasti julkisella sektorilla.

Etsimme joukkoomme senioritason osaajaa, jolla on kyky ja halu vastata pitkäaikaisista asiakkuuksista. Olet asiakkaan viestinnän suunnitelmallinen kehittäjä ja tekijä sekä kokonaisuuksien hahmottaja. Toki hoidat sähäkästi myös yksittäisprojektit. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, plussaa saat viestintäkonsultointikokemuksesta.

Tarjoamme sinulle välittömän ja kannustavan työyhteisön. Ympärilläsi on myös osaava ja innostava tiimi sekä terävät asiakkaat. Emme ole turhantärkeitä, mutta pääset takuulla ammatilliseen valiojoukkoon.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus 11.9. mennessä osoitteeseen taru.nikulainen@brunnen.fi. Aloitamme haastattelut sitä mukaan kun saamme hakemuksia. Mahdolliset tarkentavat tiedustelut ma 31.8. klo 14–15 ja ke 2.9. klo 14–15 välillä / Taru puh. +358 50 325 7347.


*Taloustutkimus 2019

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi