Tule tekemään vaikuttavaa viestintää!

Palaako sydämesi myyntiin ja vaativaan viestinnän strategiseen ajatteluun? Oletko terävä sisältöhai, joka työskentelee sujuvasti myös paineen alla? Jos olet vielä elämänasenteeltasi myönteinen, eteenpäinpyrkivä ja aito, saatamme etsiä juuri sinua!

Olemme se viestintätoimisto, jolla on Suomen toiseksi paras imago* ja maamme paras ymmärrys asiakkaan toimintaympäristöstä ja liiketoiminnasta. Kaikki tuo kertoo sen, että työskentelemme kunnianhimoisesti ja järjestelmällisesti. Asiakas on meille se, josta innostumme, aina. Teemme töitä niin b2b-puolella kuin julkisella sektorilla.

Kaipaamme joukkoomme senioritason osaajaa, joka sitoutuu vahvistamaan myyntiämme sekä kantaa päävastuun uusien asiakkuuksien johtamisesta. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Plussaa on kokemus viestintäkonsultoinnista.

Me tarjoamme sinulle välittömän, kannustavan ja lämpimän ilmapiirin. Ympärilläsi on myös osaava ja innostava tiimi sekä terävät asiakkaat. Me emme ole turhantärkeitä, mutta pääset takuulla ammatilliseen valiojoukkoon.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus 29.6. mennessä osoitteeseen taru.nikulainen@brunnen.fi. Mahdolliset tarkentavat tiedustelut ti 16.6. klo 14–14.30 tai ma 22.6. klo 15–16 välillä / Taru +358 50 325 7347.


*Taloustutkimus 2019

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

Strategiat, vaikuttaminen, muutokset ja kriisit ovat myös asiakkaan puolella työskennelleen Tarun ominta osaamista. Monissa viestinnän liemissä keitetty Taru pysyy kylmähermoisena vielä siinä vaiheessa kun monen muun ajatus pyörii jo kehää.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi