Brunnen Communications – viestintätoimisto

Yhteistyökumppanimme Millennial Board: Uusi kasvu vaatii parempia kysymyksiä

Joulu ja vuodenvaihde pysäyttävät henkisen tilinpäätöksen äärelle. Jälleen on käännetty 12 kuukautta kalenteria: mitä on saatu aikaan? Jouluruokia sulatellessa mieli karkaa jo myös seuraavaan vuoteen: mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan ja miten osaisimme tunnistaa ne?

Teknologinen kehitys on tällä hetkellä nopeampaa kuin koskaan ja yritykset kohtaavat intensiivistä kotimaista ja kansainvälistä kilpailua täysin uusista suunnista. Siksi yritysjohdon on siirrettävä huomiota vanhan hyväksi havaitun liiketoimintamallin optimoinnista uusien liiketoimintamallien löytämiseen.

Millaiset johtajat sitten onnistuvat uudistamaan yrityksensä liiketoimintamallin ja luomaan pysyvää kilpailuetua? Harvardin tutkijoiden mukaan tällaiset johtajat kokevat olevansa henkilökohtaisesti vastuussa uutta kasvua tuovien oivallusten synnyttämisestä ja he käyttävät enemmän aikaa oman oivalluskykynsä kehittämiseen:

• He tapaavat systemaattisesti monenlaisista taustoista tulevia ihmisiä myös oman liiketoiminta-alueensa ja liike-elämän ulkopuolelta.

• He kysyvät päivittäin kysymyksiä, jotka haastavat vakiintuneita ajattelu- ja toimintatapoja.

• He tarkkailevat ympäröivää maailmaa uteliaasti, kuten näyttelijät tai antropologit, etsien pinnan alla kuplivia murroksia arvoissa, asenteissa ja elämäntyyleissä.

• He ovat halukkaita heti kokeilemaan uusia ideoita.

• Heillä on kyky yhdistellä näennäisesti toisiinsa liittymättömiä asioita ja tuottaa täysin uusia ja yllättäviä näkökulmia ja ideoita.

Saa tukea Innovaattorin DNA:han

Me Millennial Board -yhteisössä haluamme tukea johtajia näiden Innovaattorin DNA:n ominaisuuksien vahvistamisessa ja uusien kasvun polkujen löytämisessä. Sen vuoksi olemme koonneet yhteen kansainvälisen yhteisön millenniaalisukupolven huippulahjakkuuksia. Tästä yli kahdensadan monipuolisen osaajan joukosta valitsemme asiakkaan johtoryhmälle kahdeksan hengen sparrausryhmän, joka yhdessä ammattifasilitaattorin kanssa auttaa ylintä johtoa:

1. haastamaan totuttuja arvoja ja asenteita,

2. tunnistamaan uudistumisen tarpeita

3. ja saamaan suuntaa kehitykselle.

Vuoden aikana tällaisia ohjelmia on toteutettu muun muassa S-Pankin, Ifin, Arlan, Atrian ja Vattenfallin johdolle. Lisäksi Millennial Board on ollut mukana työ- ja elinkeinoministeriön Tekoälyhankkeessa tuomassa esille nuorten tulevaisuuden tekijöiden näkökulmaa.

Saamamme palautteen perusteella inspiroiva prosessi synnyttää, paitsi parempaa ymmärrystä millenniaalisukupolven tarpeista asiakkaina ja työntekijöinä, myös auttaa johtajia näkemään uusia yhteyksiä ja ideoita omassa liiketoimintaympäristössään.

Tänä vuonna Millennial Boardin toiminta on laajentunut Helsingistä Tampereelle, Jyväskylään, Vaasaan ja Lontooseen. Ensi vuoden tavoitteenamme on avata uusia yhteisöjä, kasvun katalyytteja, yhä useampaan kaupunkiin ympäri maailmaa. Oletko sinä valmis uuteen alkuun uutena vuotena?

Brunnenin tiimi kertoo mielellään lisää, mitä Millennial Board voi tarjota juuri teidän yrityksellenne.

 

Rentouttavaa joulunaikaa ja inspiroivaa Uutta Vuotta,

Heikki Leskinen

CEO, D11 Helsinki & Millennial Board

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi