Brunnen Communications – viestintätoimisto

Viestinnällä vahvempaa tukea Borealiksen liiketoimintaan

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin. Se on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä.

Borealis-konsernin uusi strategia ja tarkoitus (purpose) lanseerattiin tammikuussa 2020. Borealis Polymers halusi linjata viestintänsä tuoreesta strategiasta ja laatia vaikuttavuuden mittarit tukemaan liiketoimintastrategiansa toteuttamista. Kumppanikseen he valitsivat Brunnenin.

Viestinnän strategiset linjaukset työstettiin keväällä 2020 yhdessä Borealiksen viestinnän ja johtoryhmän kanssa. Näin kaikkien näkemykset ja tavoitteet saatiin koottua yhteen ja hyödynnettyä linjaustyössä.

Laaja osallistaminen antoi viestinnälle hyvän selkänojan ja johdolle sekä koko organisaatiolle paremman ymmärryksen viestinnän mahdollisuuksista tukea vahvemmin liiketoimintaa. ”Osallistava työskentely sitoutti myös johdon viestintään entistä paremmin”, toteaa Borealiksen viestintäasiantuntija Heli Poikonen ja jatkaa ”Brunnenilla oli myös selkeä konsepti työstää viestinnän linjaukset tehokkaasti, vaikuttavasti ja asiakkaan aikaa säästäen”.

Kun viestintälinjaukset johdettiin suoraan uudesta liiketoimintastrategiasta, saatiin viestintä samalla valjastettua tiiviisti strategian toteuttamiseen. ”Brunnenin avulla viestinnästä saatiin mitattavaa ja sitä kautta näkyvämpää”, Poikonen lisää.

Kuva: © Borealis 

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi