Brunnen Communications – viestintätoimisto
Lean

Lean-periaatteilla viestintä haltuun!

Viestinnän ammattilainen, onko työsi pelkkää kiitolaukkaa? Vai painitko viikoittain kiireen ja kaaoksen välimaastossa? Onko vastuullasi oleva viestintätiimi ylikuormittunut alati kasvavan työkuorman alla? Ovatko viestinnän tavoitteet ja palvelut epäselviä tai tuntuuko, että viestintä on useammin reagoivaa kuin ennakoivaa?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, tule hakemaan eväät vaikuttavampaan ja hallitumpaan viestintään. Japanilaisen lean-filosofian avulla otat viestinnän haltuun ja teet siitä tavoitteellista, mitattavaa ja näkyvää.

Mitä?

Päivän kestävän koulutus, jossa perehdymme lean-filosofian soveltamiseen viestinnässä ja viestinnän johtamisessa. Päivän aikana perehdyt lean-filosofian periaatteisiin ja opit soveltamaan niitä arjen viestinnässä. Leanin avulla teet viestinnästä sujuvaa. Opit poistamaan hukkia, jotka aiheuttavat viestinnälle ylimääräistä tekemistä ja kuormittumista. Hukkaa voivat olla jäsentymättömät palaverit, tavan vuoksi tekeminen tai määräaikojen pitämättömyys.

Kenelle?

Viestinnästä tai sen osa-alueesta vastaavalle viestinnän asiantuntijalle tai esimiehelle. Lean-koulutus sopii hyvin myös koko viestintätiimille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista lean-filosofiasta.

Miksi?

  • Saat työkaluja työn hallintaan ja ajankäyttöön
  • Vähennät kaaosta, lisäät ennakointia ja ehkäiset ylikuormittumista
  • Selkeytät viestinnän tilannekuvaa, opit selkeyttämään ja priorisoimaan viestinnän tavoitteita koko organisaatiolle
  • Saat eväitä viestinnän prosessien kehittämiseen
  • Saat mallin viestinnän vaikuttavuuden mittareiden rakentamiseen

Tervetuloa ottamaan viestintä haltuun leanisti!

Koulutuksen kuvaus

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00-9.30 Esittelyt, tavoitteet
9.30-10.15 Lean-filosofian tavoite & periaatteet  
10.15-12.00 Tyypilliset viestinnän haasteet ja oman tilannekuvan
hahmottaminen  
12-13 Lounas
13.00-14.15Kohti tehokkaampaa ja innostavaa viestintää:
lean-vaiheiden vienti omaan työhön,
hukkien eliminointi  
14.15- 14.30 Kahvitauko
14.30- 15.30 Viestinnän tavoitteista vaikuttavuuden mittaamiseen
15.30-16.00 Päivän yhteenveto ja opit: miten tuon leanin työyhteisön arkeen?
16.00 Koulutuspäivä päättyy

Aikataulu ja hinta

Järjestämme viestinnän lean-koulutuksen kevään aikana kahteen eri otteeseen, 3.3. ja 21.4. Valitse sinulle sopiva ajankohta ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinnat: Yritysasiakkaille 995€ ja julkisen sektorin osallistujille 695€. Hinnat ovat alv 0 %.

Ilmoittautuessasi huhtikuun valmennukseen 15.4. mennessä saat sen yritysasiakkaana hintaan 895€ (995€) ja julkisen sektorin osallistujana 595€ (695€).

Viimeinen ilmoittautumispäivä maaliskuun valmennukseen on perjantai 28.2. ja huhtikuun valmennukseen perjantai 17.4.

Ilmoittaudu tästä! Tervetuloa mukaan!

Kouluttajina toimivat

Taru Nikulainen, FM, on kokenut viestinnän johtaja. Hän on työskennellyt kansainvälisessä ja monikulttuurisessa toimintaympäristössä, jossa viestinnän ja johtamisen prosessien sujuvuus oli onnistumisen edellytys. Konsultoinnissa Taru keskittyy vaativiin muutos- ja mainetöihin, joissa yhteistä on tavoitellun vaikuttavuuden aikaansaaminen. Konsulttina työskentely tarkoittaa jatkuvaa ajanseurantaa ja -hallintaa, joten sekä Brunnenin omat että asiakkaan työskentelytavat ovat Tarun säännönmukaisen arvioinnin kohteena.

Terttu Sopanen, KTM, näkee viestinnän olennaisena osana yritysten liiketoimintaa. Viestinnällä edistetään organisaatioiden strategioiden toteuttamista. Tertulla on kahden vuosikymmenen kokemus erityisesti muutosviestinnästä ja laajojen viestinnällisten kokonaisuudistusten läpiviennistä erilaisissa organisaatioissa. Hänen ominta osaamistaan on viestinnän tavoitteiden, rakenteiden ja prosessien luominen. Kaikkien osa-alueiden sujuvuus on edellytyksenä sille, että viestintää pystytään johtamaan ja kehittämään tuloksellisesti.

Aikaisemmista valmennuksista sanottua

Kiitos vielä erinomaisesta koulutuksesta! Suosittelen tätä valmennusta läpimästi vaativan viestinnän tekijöille!

Kiitos! Oli hyvä koulutus, josta sai käytännönläheisiä eväitä niin omaan kuin muun tiimin kehittämiseen ja työtapojen uudelleenajatteluun.

Kiitos hyvästä koulutuksesta! Paljon ajateltavaa ja sovellettavaa omaan työhön. Mukava tunnelma ja erittäin asiantuntevat kouluttajat. Suosittelen!

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi