Palvelumme

Markkinointiviestintä

Haluatko uusia liidejä vai tarvitseeko brändisi lisää tunnettuutta halutussa kohderyhmässä? Me autamme sinua asettamaan konkreettiset tavoitteet markkinointiviestinnälle, profiloimaan asiakkaasi ja löytämään oikeat keinot ja kanavat tavoittamaan ostajasi.

Tehokas markkinointiviestintä tarvitsee selkeät konkreettiset tavoitteet ja mittarit. Kun tavoitteet ja mittarit on selvillä, on aika tunnistaa ja määritellä olennaisimmat asiakasprofiilit. Vasta sitten voidaan valita keinot ja kanavat sisällöillesi. Näin kuvat, tekstit, videot, blogit, yritysblogit, vlogit, esitteet, infograafit ja esitykset muuttuvat lisäarvoksi asiakkaillesi.

Me teemme markkinointiviestinnästäsi suunnitelmallista, ennakoivaa ja tuottavaa. Markkinointikampanjat ja rekryviestintä ovat tehokkaita, kun niitä tehdään ennakoidusti. 

Markkinointiviestintää joustavasti ja räätälöidysti

Vaikka yksinkertainen ja selkeä markkinointiviestintäsuunnitelma on vuosisuunnittelusi kulmakivi, ei kaikkea kuitenkaan voi eikä pidä ennakoida. On osattava elää myös hetkessä ja tarttua tilaisuuksiin. Kuukausittainen sisältösuunnitelma mahdollistaa, että sisällöntuotantosi on tehokasta mutta joustavaa kaikissa tilanteissä. Se varmistaa sekä pitempiaikaisen ennakoinnin että nopeat, ajassa olevat liikkeet. 

Jos sisällöntuotannon tai markkinointiviestinnän tarve vaihtelee, voit ostaa meiltä optimimäärän viestinnän palvelua. Oli kyseessä sitten koko markkinointiviestinnän ulkoistus, markkinointisuunnitelman laatiminen rekrykampanjan toteutus tai jatkuva sisällöntuotanto, ota yhteyttä, palvelemme mielellämme. 

Markkinointiviestintä on ihan kaikkea

Markkinointiviestintä on keino saada yritys loistamaan, mutta yhä usein se ymmärretään vain kuluttajille suunnatuksi markkinoinniksi. Yhtä vahvasti se on kuitenkin myös yritykseltä yritykselle suunnattua kokonaisvaltaista ulkoista viestintää. Sen tavoitteena on saada aikaan kysyntää tai myönteisesti vaikuttavia ilmiöitä. 

Ammattitaitomme kattaa erityisesti B2B-puolen markkinointiviestinnän. Joko teidän asiakkaanne pitävät yrityksestäsi? Olisiko aika tehdä yhteistyötä tunnettuuden saavuttamiseksi?

Odotamme yhteydenottoasi

Terttu Sopanen

Terttu Sopanen

johtava viestintäkonsultti, KTM

+358 40 334 1202
terttu.sopanen@brunnen.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi