Brunnen Communications – viestintätoimisto

Brunnen – yrityskuvaltaan Suomen paras*

Brunnen on strateginen viestintätoimisto, johon lukuisat asiakkaat luottavat. Vaikka olemme erinomaisia strategisena kumppanina, olemme nopeita ja notkeita myös muissa viestinnän tehtävissä. Olemme yrityskuvaltamme Suomen paras viestintätoimisto (*Taloustutkimus 2021).

Tiesitkö muuten, että Brunnen tarkoittaa saksaksi suihkulähdettä? Suihkulähde symboloi kaikkea tekemistämme: ammennamme pirskahtelevasta ja solisevasta vedestä uusia ideoita ja tarjoamme niistä parhaat sinun käyttöösi. Saamme organisaatiosi kukoistamaan, sillä uskomme viestinnän strategiseen ajatteluun, kohtaamisiin, puhuttelevaan sisältöön ja viestinnän mittaamiseen. Tavoitteenamme on auttaa sinua olemaan vaikuttavampi ja tekemään parempaa tulosta. Olemme myös julkishallinnon sopimustoimittaja. Juttele kanssamme lisää!

Asiakkaamme kertovat:

”Varianin tunnettuus on tiiviin yhteistyön aikana kasvanut huomattavasti. Mediahaastattelut ja muu ansaittu näkyvyys ovat auttaneet meitä rekrytoinnissa ja lisänneet Varianin houkuttelevuutta työpaikkana. Yhteistyökumppanina Brunnen on ollut kuunteleva, joustava ja tavoitteellinen.”

Kari Toimela, toimitusjohtaja, Varian Finland

”Olemme saaneet Brunnenilta terävän näkemyksellistä viestintäpalvelua, joka on auttanut meitä lisäämään näkyvyyttämme HTJ:lle tärkeissä kanavissa. Brunnen on myös tukenut meitä talon sisäisen vuorovaikutuksen sujuvoittamisessa ja viestinnän jäntevässä suunnittelussa.”

Janne Ketola, toimitusjohtaja, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

”Brunnenin avulla hioimme yhteistä viestiä ja mietimme erilaisia – rohkeitakin – tapoja rakentaa vuorovaikutusta erilaisten yleisöjen kanssa. Brunnenin johtama työpajatyöskentely toteutui varmoin ottein ja auttoi meitä saavuttamaan tavoittelemamme strategisen tason viestinnässä.”

Niina Hämäläinen, toiminnanjohtaja, Kalevalaseura

”Suunniteltu, tavoitteellinen ja ennakoiva sisältöstrategia ja sisällöntuotanto on vahvistanut huomattavasti Habitan sosiaalista myyntiä ja työnantajamielikuvaa.”

Mika Pärssinen, toimitusjohtaja, Habita Finland Oy

“Brunnen built an effective integrated campaign which profiled Kamstrup as a strong player in smart metering in Finland. We got a good reach among the target group. Additionally, we received a good punch of qualified leads. Kamstrup is happy to continue with Brunnen, who has an extensive market insight, high level of expertise and really good cooperation.”

Carina Nørgaard, Marketing Campaign Manager, Kamstrup

”Brunnen auttoi meitä luomaan ennennäkemättömän yhtenäisen kokonaiskuvan viestinnästämme. Brunnenin meille teettämän huolipuheanalyysin avulla olemme saaneet uutta ja tarpeellista tietoa sidosryhmistämme. Erityisen hyvää brunnenilaisissa oli heidän tapansa osallistaa kaikki projektipäälliköt viestinnän kehittämiseen.”

Teemu Loikkanen, maajohtaja, OX2 Suomi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi