Brunnen Communications – viestintätoimisto
Case: Verohallinnon viestintä pyrkii koko ajan parempaan

Verohallinnon viestintä pyrkii koko ajan parempaan

Brunnen sparrasi kekseliäästä viestinnästään jo entuudestaan tunnettua Verohallintoa erään hankkeen ajan. Tuloksena syntyi uusien näkökulmien lisäksi myös arvokasta yhdessä tekemisen meininkiä.

Verohallinto on saanut paljon kiitosta oivaltavasta ja rohkeasta viestinnästään, eikä suotta. Viestintätiimissä on hiottu toimintatapoja ja tarkennettu viestintäkonsepteja eri yleisöille. Silti jokainen kehityshaluinen organisaatio ottaa toisinaan sparraajan, jonka kanssa strategista viestintää voi tarkastella myös uudenlaisista ja ulkopuolisista näkökulmista. Brunnen työskenteli Verohallinnon viestintätiimin tavoitteellisena kumppanina erään hankkeen ajan.

”Brunnen auttoi meitä muotoilemaan strategisia viestejä ja löytämään uusia tulokulmia niin, että ne istuisivat entistä paremmin yhteiskunnan eri toimijoiden tavoitteisiin. Rakentava kyseenalaistaminen, erilaisten vaihtoehtojen tarjoaminen ja sutjakka yhteistyö ei tuottanut vain hyvää lopputulosta, vaan myös korvaamatonta yhdessä tekemisen henkeä”, Verohallinnon viestintäjohtaja Kati Kalliomäki sanoo.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi