Palvelumme

Mediaviestintä

Kun tavoittelet ajatusjohtajuutta tai tähtäät yrityskuvan tai maineen vahvistamiseen, tarvitset avuksesi määrätietoista mediaviestintää. Harva päätyy onnistuneesti julkisuuteen sattumalta, ainakaan montaa kertaa. Hallittu ja strategian mukainen näkyvyys mediassa on tavallisesti harkitun ja pitkäjänteisen työn tulos.

On sanottu, että Suomen kokoiseen maahan mahtuu mediassa vain yksi iso uutinen päivässä. Mitä pitkäjänteisempää työtä teet mediaviestinnän eteen, sitä suuremmalla todennäköisyydellä päivän isoin puheenaihe on juuri sinun.

Mediaviestinnän konkarit palveluksessasi

Mediaviestinnässä kaikki alkaa aina hyvästä suunnittelusta. Suunnittelu tulee tehdä taiten, jotta mediaa pystytään palvelemaan alusta lähtien sen odottamalla tai jopa odotukset ylittävällä tavalla. Määrittelemme kanssasi pääviestit ja tavoitteen: mihin mediavaikuttamisella tähdätään, ja miksi?

On muistettava, että mediaviestintään ei kannata koskaan ryhtyä jonkun toisen usuttamana tai ärsyttämänä. Meidän kanssamme pidät mielessä koko ajan kirkkaan viestin ja agendan, ja opit ymmärtämään median odotuksia. Avullamme kehityt mediavaikuttajana ja saat mediasta hyvän kumppanin. Tiedämme median eli toimittajien työskentelytavat, toiveet ja aikataulut. Ymmärrämme toimittajien agendaa ja sen vuoksi meitä pidetään myös median luotettuna kumppanina.

Koulutamme, toimimme ripeästi ja olemme jatkuvasti tukenasi

Mediaviestinnässä keinoina ovat viestintäsuunnitelmat, haastattelut, toimitustapaamiset, jutut ja artikkelit, media- tai lehdistötiedotteet sekä mediatilaisuudet. Mediaviestintä on siis suullisen vaikuttamisen ohella myös kirjoittamista eli sisällöntuotantoa.

Mediavaikuttamisen ammattilaiseksi kehittyy ajan myötä, kun on relevanttia sanottavaa ja rohkeutta astua esille silloin kun tilanne niin vaatii. Tuemme sinua mediavalmennuksilla ja johtajan henkilökohtaisella sparrauksella. Saat meiltä varman ja luotetun tuen, sekä monipuoliset työkalut vaikuttavaan mediaviestintään.

Silloin kun tilanne vaatii, olemme ripeitä. Mikäli vaikuttamisen paikka aukeaa, toimimme vaikka saman tunnin tai aamun aikana. Sähäkkä, mutta korkealuokkainen mediaviestintä vaatii lujaa ammattitaitoa. Sellaista tarjoamme sinullekin.

Odotamme yhteydenottoasi

Taru Nikulainen

Taru Nikulainen

partneri, toimitusjohtaja, FM

+358 50 325 7347
taru.nikulainen@brunnen.fi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisenä toimistomme kuulumiset ja pysy aallon harjalla alan trendeistä. Saat kuukausittain ajankohtaisimmat viestinnän uutiset suoraan sähköpostiisi.

Liity tilaajaksi